Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Lege gekleurde gelatine Capsules maat 4, steriel, Per 100 stuks verpakt.

Headshop

Lege capsules maat 4 - 100 stuks

€ 4,95

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
1031% € 3,40
5040% € 2,95
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Lege gekleurde gelatine Capsules maat 4

Problemen met het inslikken van een poeder? Liever niet snuiven? Neem dan een voorraadje lege capsules in huis! De capsules zijn van gelei gemaakt en zorgen voor een gelijkmatige oplossing in je maag, waardoor de stoffen ook gelijkmatig in je lichaam worden opgenomen. Verpakt per 100 stuks en de prijs is per verpakkingseenheid.

Andere maten

Gelatine capsules met een kleurtje zijn ook verkrijgbaar in andere maten

Kan er ook vloeistof in?

Deze capsules zijn niet geschikt voor vloeistoffen. De gelatine zal snel oplossen waardoor het een knoeiboel wordt. We horen wel van klanten dat ze toch vloeistof in deze capsules doen en er dan meteen nog een capsules overheen doen van een maat groter. Op die manier stel je het oplossen even uit.

Wat is gelatine?

Gelatine is een eiwitproduct dat wordt bereid door gedeeltelijke hydrolyse van collageen. Collageen is een eiwit dat voorkomt in bindweefsels (onder andere huid, botten en kraakbeen) van vooral zoogdieren. Om deze reden onthouden vegetariërs en veganisten zich vaak van producten waar gelatine in voorkomt.

 

Bewaaradvies

Bewaar de gelatinecapsules op een koele, droge plaats om te voorkomen dat ze barsten, vervormen of opzwellen als ze aan vocht worden blootgesteld.
De optimale temperatuur voor gelatinecapsules is 15 ° -25 ° Celsius met een relatieve vochtigheid tussen 35-65%. Als je ze onder deze condities bewaart dan is de houdbaarheid op de verpakking gegarandeerd.

 

 

 

Binnen ons assortiment hebben we verschillende maten capsules. Naast dit, hebben wij andere tools om jouw research zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

 

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.