Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

<p>Dit product is illegaal sinds 28-10-2021</p>
<p><br />OUT OF STOCK!</p>
<p>Klik <a title="Cathinonen" href="https://funcaps.nl/research-chemicals/cathinonen.html"><span style="text-decoration: underline;">hier</span></a> voor andere Cathinonen</p>
<p> </p>

Research Chemicals

4-CMC kristal Poeder (FORBIDDEN)

€ 9,95

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
25% € 9,50
510% € 8,95
1015% € 8,50
2520% € 7,95
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

4-CMC poeder informatie

De 4-CMC is alleen voor research doeleinden verkrijgbaar. Naast de RC's kun je accessoires voor jouw research bestellen, zoals: lege capsules in verschillende maten, een weegschaal en sluiting zakjes.

 

Gevarenaanduidingen 4-CMC poeder:

  • Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.
Veiligheidsaanbevelingen:

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • De poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.