Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Sativa, sea of green, hoge opbrenger, compact, buitenkweek, warmte bestendig

De autoflowering variant van de AK-47. Door de AK te kruisen met de sterkste ruderalis plant is de AK 47 autoflower ontstaan. Aan populariteit doet zij niet te kort, samen met de Northern Light autoflower en de Big Amnesia autoflower is zij de best verkopende autoflower in ons assortiment. Een uitstekende resistentie tegen schimmels en andere plagen laat haar ook onder de Nederlandse zon uitgroeien tot een wonderschone cannabisplant.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

AK 47 autoflower zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

AK 47 autoflower wietzaden informatie

Deze strain staat bekend om zijn snelle levenscyclus, ondanks dat deze wietsoort kort staat doet zij aan opbrengst niets te kort. Daarnaast zijn deze genetica drie maal prijswinnaar in verschillende cups waar de Nederlandse cannabis nog in volle glorie was (90s). Tot heden is zij nog altijd één van de meest productieve en uniforme wietplant, hierdoor zijn de AK 47 autoflower zaden nog altijd extreem populair. Fel groene toppen, rode amber haartjes en een laag vol trichomen. Deze dame zal schitteren als een diamant.

De AK 47 wietzaden in cijfers

Genetisch is zij sativa dominant 50% de rest bestaat uit 30% indica en 20% ruderalis. Deze wietplant blijft klein 40-90cm bij binnenkweek en 60-100cm in de buitenkweek. Een hoge opbrengst van 450 tot 500 gram/m2 is binnen haalbaar, buiten gaat dit net iets hoger tot wel 575 gram/m2. Een gemiddeld hoog THC-gehalte van 15% en vergeleken met de gemiddelde bloeitijd van menig sativa is zij een snelbloeier. Binnen 9 weken staat je een geweldige oogst te wachten.

AK 47 autoflower buiten

Voor de buitenkweek is deze cannabissoort perfect geschikt. Het voordeel is dat een heet zonnetje haar niet uit het veld zal slaan, deze wietzaden bevatten genetica die sterk bestand zijn tegen hitte. Daarnaast zit er ook een ongelofelijk sterke weerbaarheid tegen schimmels en andere ongewenste plantaandoeningen in verbogen. Budrot, trips, spint, schimmels zal je veel minder snel tegenkomen bij deze strain.

Smaak & geur AK 47 autoflower wietzaden

De smaak is te omschrijven als zoet, bloemachtig, skunky en zelfs een lichte citrus kick. De wietgeur kan worden omschreven als aards, dennenachtige geur met een scherpe citrus vlaag.

Medisch en effect AK 47 autoflower wietzaden

Euforisch, relax, creatief. Dit zijn de termen die het effect van de AK 47 autoflower het best omschrijven. De high heeft een snelle werking en staat ook wel bekend als het 'one hit wonder' effect.

Medicinale gebruikers zijn positief over de AK 47 autoflower. Men zou baat hebben bij chronische pijn, versterken van de eetlust en het verminderen van een misselijk gevoel. Geestelijk is deze strain perfect geschikt als slaapwiet, 3 hijsjes vlak voor het slapen gaan en men komt in een zeer vredig high die je laat slapen als een roosje.

Angst 10   Euforisch 10
Depressie 8   Relax 6
Insomnia 6   Creatief 6
Pijn 6   Droge mond 4
Misselijkheid 2   Droge ogen 2
AK 47 autoflower Eigenschappen
Geslacht ♀ Feminized autoflower
THC Hoog
CBD Laag
Genetica 50% Sativa / 30% Indica / 20% Ruderalis
Dominantie Sativa dominant
Bloeiperiode 9 weken
Hoogte binnen 40 - 90 cm
Hoogte buiten 60 - 100 cm
Opbrengst binnen 450 - 500 gram/m²
Opbrengst buiten 500 - 575 gram/m²
Schimmelresistentie Hoog
Kweekniveau Makkelijk
Effect Blij, relax, oppepend, creatief, euforisch
Medicinale werking Stress, depressie, pijn
Sea of Green Ja

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.