Big Amnesia Autoflower zaden

Big Amnesia Autoflower zaden

Big Haze Autoflower zaden

Big Haze Autoflower zaden

Big Amnesia Autoflower zaden

Sativa, super autoflower, hoog in THC, knaller, populair, buitenkweek favoriet

Big Amnesia Haze Autoflower zaden zijn in grote potten (50 liter) goed voor 150 gram of meer opbrengst, uiteraard mits voldoende zonlicht. Sativa-dominant met een overheerlijke geur. Bestel nu deze goedkope autoflower zaadjes!

Prijzen zijn per zaadje!

€ 7,00
SKU
Big-Amnesia-Autoflower-zaden

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
321% € 5,50
536% € 4,50
1039% € 4,25
1543% € 4,00
2054% € 3,25

Big Amnesia Autoflower zaden

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van cannabiskruisingen hebben er voor gezorgd dat deze big autoflower groter wordt, meer thc aanmaakt en nog meer buds produceert. De huidige autoflowers blijven nogal klein & produceren minder THC deze big variant is dan ook een revolutionaire ontwikkeling binnen de wietzaden markt. Dit is ook terug te zien aan de populariteit van deze strain, het is Hy-seeds meest verkochte autoflower. Je kunt deze big variant beschouwen als de Amnesia autoflower 2.0, een verbetere versie dus! 

Big Amnesia autoflower zaden kweken

Deze soort is sativa dominant (60%) en bevat daarnaast 20% indica en 20% ruderalis genetica. Deze autoflower heeft een korte bloeiperiode tussen de 6 tot 8 weken. Binnen zal zij een hoogte bereiken van 80 - 100 cm en buiten 75 tot 150 cm. Men kan binnen een opbrengst verwachten tussen de 400 en 550 gram per m2, buiten ligt dit iets hoger namelijk; 450 - 600 gram per m2. De Big Amnesia heeft een lage schimmelresistentie, ben dus waakzaam voor vochtige omgevingen. De Big Amnesia Autoflower groeit het best als ze genoeg ruimte heeft. Geef deze plant een mooie grote pot en je zult zien dat de tijd dat autoflowers nog kleine miniplantjes waren, voorgoed voorbij is. Het resultaat is een sterk geurende plant die mede door haar snelheid zo goed als geen last heeft van toprot of andere schimmels. Aan het einde van de zomer hebben veel buitenkwekers hier vaak mee te kampen.

Ontwikkelen van het typische Amnesia-geurtje

Kweek deze wietzaden met een lagere EC om de typische Amnesia-geur en -smaak het beste tot zijn recht te laten komen.

Smaak & Geur

Een zeer aanwezige zure citrus geur die ervaren wordt als een sterk en doordringend. De wiet heeft een sterke smaak en aroma dat kan worden omschreven als een zoete citrus smaak met scherpe ondertonen.

Medicinaal en effect

Een geestelijke high die in staat is je te laten zweven in het universum. De kracht van deze autoflower haze zaden zitten erin dat zij genetica bevatten om zoveel THC aan te maken dat het ervaren kan worden als psychedelisch. Wanneer je weinig van deze cannabis consumeert zal je prima in staat zijn je dagelijkse taken te doen op een lekker chille manier.

Medicinaal zou deze haze soort perfect geschikt zijn om depressie en angst te bestrijden. Amnesia geeft je brein de kans even nergens aan te denken en laat je geest zweven. In geval van depressie heeft men dan een rust moment om even nergens aan te denken, heb je last van angst zal dit gevoel ook sterk verminderen. Ook blijkt de Amnesia wiet baat te hebben bij ADHD. Deze wiet zal je in staat stellen om te ontspannen en kalmte op te zoeken. Hierdoor zullen je snelle gedachten reguleerbaar zijn en kun je je beter focussen op de dagelijkse taken. Over het algemeen vindt men de creatieve high beter aansluiten wanneer je actief dient te zijn door de dag, je zal dus niet sloom worden of zware inspanningen willen vermijden. Een prima balans tussen je relax en energiek voelen.

Depressie 10   Euforisch 10
Angst 8   Energiek 8
Pijn 6   Focus 6
Eetlust 4   Creativiteit 6
Misselijkheid 4   Blij 6


Big Amnesia autoflower eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized autoflower
Bloei 8 weken
Genetica 60% Sativa / 20% Indica / 20% Ruderalis
Dominantie Sativa dominant
Hoogte indoor 80 - 100 cm
Hoogte outdoor 75 - 150 cm
Opbrengst binnen 400-550 gram/m²
Opbrengst buiten 450-600 gram/m²
Schimmelresistentie Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Blij, oppeppend, energiek, sociaal
Medicinaal positieve werking Stress, depressie, hongerig, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.