Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Hybrid, autoflower, zeer geliefd, beginner, outdoor, hoge schimmel resistentie

Big White Widow Autoflower zaden is een soort die goede medicinale eigenschappen combineert met hoge schimmelbestendigheid en enorme opbrengst voor autoflower zaden. Deze strain wordt aanbevolen in de tropische klimaten met hoge temperaturen. Vandaag vóór 15.00 uur besteld, is morgen in huis!

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Big White Widow Autoflower zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
321% € 5,50
536% € 4,50
1039% € 4,25
1543% € 4,00
2054% € 3,25
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Big White Widow autoflower zaden informatie

Een flinke portie witte wiet kweken wordt wel heel makkelijk met Big White Widow Autoflower. Dat is namelijk een automatisch bloeiende White Widow, maar dan wel een die extra groot wordt. White Widow is een van de meest krachtige Nederlandse indica’s. Haar naam dankt ze natuurlijk aan haar dikke laag witte trichomen die voor een potent en langdurig effect zorgen. Door haar automatisch bloeiende versie meerdere generaties met de originele White Widow terug te kruisen, is een extra grote, doch automatisch bloeiende variant van de klassieker ontstaan.

Big White Widow autoflower kweken

Big White Widow Autoflower is een feest voor zowel cannabisliefhebbers als buitenkwekers. Ze maakt het mogelijk om in slechts 11 weken tot wel 170 gram per plant te oogsten. En gemiddeld liggen de oogsten van deze automatisch bloeiende witte weduwe op ongeveer 110 gram, en dit blijft nog steeds een mega-opbrengst voor een autoflower. Door haar hoge schimmelresistentie is zij perfect geschikt voor het soms wat vochtige Nederlandse klimaat. Echter is zij ook favoriet in het buitenland waar tropische temperatuur en een felle zon langer voorkomen. Deze autoflower kan namelijk tegen hoge temperaturen en zal in vrijwel alle omstandigheden het best produceren vergeleken met 90% van alle andere autoflowers.

Medicinaal en effect Big White Widow autoflower zaden

De plant geeft een diepe kalmerende ontspanning, zowel voor lichaam als geest. Het effect is gebalanceerd op een gemoedelijke manier. Je zult euforie van een hoger niveau ervaren en ook je creatieve gedachten zullen worden gestimuleerd. De medicinale eigenschappen van Big White Widow Autoflower zijn dankzij de enorme hoeveelheid aan trichomen uiteenlopend. Van bestrijding van pijnklachten tot spierspasmen tot het oplossen van slaapproblemen, alsmede als bron te dienen van grote hoeveelheden wietolie; met Big White Widow Autoflower kan het allemaal.

Pijn 10   Euforisch 10
Angst 8   Creatief 6
Depressie 6   Energiek 4
Misselijkheid 2   Relax 4
Eetlust 2   Droge mond 2

 

Big White Widow autoflower zaden in cijfers
Geslacht ♀ Feminized
THC Hoog
CBD Laag
Genetica 40% Sativa / 40% Indica / 20% Ruderalis
Dominantie Hybrid
Bloeiperiode 10 weken
Hoogte binnen 70-100 cm
Hoogte buiten 100 - 160 cm
Opbrengst binnen 500 - 600 gram/m²
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m²
Schimmelresistentie Hoog
Kweekniveau Beginnner
Effect Energiek, euphorisch, blij, relax
Medisch Stress, pijn, depressie
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.