Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Indica, snelbloeier, hoge opbrengst, compact, sea of green, outdoor, indoor De nummer 1 in Spanje! Deze kruising van Big Bud en Skunk doet het vooral supergoed in een droog klimaat en is dan ook goed voor een enorme oogst. Voor de binnenteelt is zij ook zeer geschikt door harde haar compacte topvorming en snelle cyclus. Oogstrijp in ongeveer 8 weken.

 
Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Critical zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

 

Critical zaden informatie

De Critical Wietzaadjes zijn zeer geliefd, zij wordt gezien als een echte all-rounder en is dan ook een prima commercieel soortje. De plant heeft een hoge opbrengst, blijft klein, een hoog THC-gehalte en een korte bloeiperiode. Dit alles maakt haar prima geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek. Simpelweg de critical wietzaden zaaien en je bent verzekerd van een berg vol met harsrijke wiet. Het is indrukwekkend dat deze soort een hoog THC-gehalte kan behalen gepaard met grote top-vorming. Deze wietzaden kan aan iedereen aangeraden worden doordat zij simpelweg alle behoeften van de gemiddelde kweker meer dan vervult.

Critical wiet kweken

Critical wietzaadjes leveren grote compacte toppen en geweldige oogsten! Deze soort, een kruising van Big Bud en Skunk, is vooral populair in Spanje en heeft daar dan ook een aantal prijzen weten te bemachtigen. Al met al een goede, uniforme soort met smalle donkergroene bladeren. Wanneer je de Critical binnen kweekt zal zij een hoogte krijgen tussen de 50-80 cm. Doordat deze plant niet zo hoog wordt kan deze haar energie veel beter gebruiken voor top vorming en haalt dan ook een hoge opbrengst per m2 namelijk, 500-600 gram. Een droger klimaat zal deze wietsoort veel beter laten presteren zorg voor een lagere luchtvochtigheid en voldoende ventilatie om top rot te voorkomen. Deze wietzaden presteren uitermate goed in een SOG-setup, ze blijft compact en heeft weinig ruimte nodig, ideaal voor de commerciële kweker.

Medisch en effecten Critical zaden

Deze wietsoort kan het best bewaard worden voor de avond. Door haar verdovend effect en sterke lichamelijke/geestelijk high is zijn perfect geschikt voor slechte slapers die erna uitkijken om een volledige nachtrust te krijgen. Met gemak zal zij je chronische pijnen doen verzachten, eveneens als je stress en angsten verlichten. Het effect zal je ook baat geven bij migraine, hoofdpijn, misselijkheid en anorexia.

Pijn 10   Creatief 8
Euforisch 10   Depressie 6
Angst 8   Verdovend 6
Relax 8   Misselijkheid 2
Eetlust 8   Duizeligheid 2
Smaak en geur Critical zaden

De smaak is een mix van Cola en Kush. De smaak brengt een balans tussen zoete aroma's en aardse ondertonen. De Critical heeft een typerende smaak en een echte cannabiskenner zal in staat zijn deze direct eruit te pikken. De geur van de plant is mild tijdens de kweek, de gedroogde wiet echt knalt van de cannabis-aroma's en zijn een echte verheerlijking voor de neus.

Critical eigenschappen
Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8 weken
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
THC Hoog
Hoogte indoor 50 - 80 cm
Hoogte outdoor 70 - 100 cm
Opbrengst binnen 500 - 600 gram/m2
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, happy, euforisch
Medicinaal Pijn, euforisch, angst
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

 

 

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.