Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Dicalciumfosfaat wordt in de farmaceutische industrie gebruikt als tabletbindmiddel en component met vertraagde afgifte vanwege de onoplosbare aard van de verbinding.


Zuiver dicalciumfosfaatpoeder wordt vaak gebruikt als bron van calcium en fosfor voor zowel mens als dier.


Dibasisch watervrij calciumfosfaat wordt veel gebruikt in orale farmaceutische producten, voedingsproducten en tandpasta's en wordt over het algemeen beschouwd als een relatief niet-toxisch en niet-irriterend materiaal.


Dicalciumfosfaat wordt gebruikt als voedingssupplement in bereide ontbijtgranen, hondensnacks, verrijkte bloem en noedelproducten.
VK op voorraad en binnen 1 werkdag verzonden 

TabletShop

Dicalciumfosfaat poeder 10KG

€ 79,95
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Ons pure dicalciumfosfaatpoeder is een fijn granulerend wit of bijna wit poeder zonder geur. Dicalciumfosfaat is watervrij (vrij van water), waardoor het ideaal is voor gebruik in tabletten omdat het een zeer nauwkeurige dosering mogelijk maakt, en ideaal voor gebruik in tabletten met tijdafgifte.

Het analysecertificaat van dit product kan worden bekeken in bovenstaande productafbeeldingen en is een hoogwaardig dicalciumfosfaatwatervrij 100% van farmaceutische kwaliteit dat in het laboratorium is getest voor verificatie en gegarandeerde zuiverheid.

Dicalciumfosfaat wordt vaak gemengd met andere tabletteermiddelen zoals magnesiumstearaat, microkristallijn cellulosepoeder en siliconendioxide.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het creëren van de perfecte mix.

Meer informatie over dicalciumfosfaat vindt u op het tabblad productvragen hierboven.

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.