Diclazepam Pellets 2,5mg

Diclazepam Pellets 2,5mg

Etizolam Poeder

Etizolam Poeder

Norflurazepam Pellets 5mg

Norflurazepam Pellets 5mg

Diclazepam Pellets 2,5mg

Prijzen zijn per pellet.

€ 0,99
SKU
Diclazepam Pellets 2,5mg

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
2534% € 0,65
5039% € 0,60
10044% € 0,55
25049% € 0,50
50055% € 0,45
100060% € 0,40

Diclazepam informatie

Diclazepam, ook wel chloordiazepam genoemd bestaat voor 98% uit zuivere stof. Voorheen is het op de markt gebracht als medicijn, tegenwoordig wordt het eerder online verkocht als een Research Chemical.

Buiten de pilletjes diclazepam hebben we meerdere Research Chemicals en accessoires. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

Werking diclazepam

Verschillende bronnen vermelden dat de subjectieve effecten vergelijkbaar zijn met diazepam. Mogelijke effecten die ervaren kunnen worden zijn:

  • Onderdrukking van angst
  • Ontremming
  • Spierverslapping

Gevarenaanduidingen diclazepam :

  • Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen diclazepam :

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • De pellets niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de Flualprazolam pil bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.