Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Hybrid, hoogste opbrengst, beste keuze, snelbloeier, unieke genetica

De HvyWeight is de HOOGSTE OPBRENGER die het geeft op de markt. Na 7 jaar genetische ontwikkeling is deze BUDMONSTER strain tot stand gekomen. Deze strain bevat unieke genetica die strict geheim zijn.

Seedshop

HS Sunny Vains Premium zaden

€ 11,95

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
317% € 9,95
525% € 8,95
1046% € 6,49
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Sunny Vains autoflower zaden informatie

Opzoek naar een autoflower die beschouwd kan worden als 'de beste keus'? De HS Sunny Vains autoflower heeft alle gewenste eigenschappen waar de perfecte autoflower aan moet voldoen!

Sunny Vains bevat geheime premium genetica die door jarenlange genetische ontwikkeling tot stand zijn gekomen. Hierdoor is een autoflower superstrain met een all-in-one pakket van eigenschappen die een kweker het liefst terugziet in een autoflower!

Deze autoflower blijft klein en produceert enorme toppen, zij is dan ook onze beste opbrenger in ons assortiment en slaat alle andere (big) autoflowers uit de weg met een opbrengsten tot wel 700 gram/m2. Daarnaast is zij de beste keus als outdoor plant, haar schimmel- en warmte resistentie zijn maximaal, hierdoor heeft zij weinig onderhoud nodig en ben je verzekerd van een flinke berg hoogwaardige kwaliteit wiet met een gemiddelde THC-gehalte tot wel 20%

HS Sunny Vains autoflower zaden kweken

Voor een autoflower produceert deze strain een uitzonderlijk hoge opbrengst. Ze blijft compact en wordt niet al te groot (~60cm). Doordat zij echter klein blijft kan zij haar energie die zij bespaart in de groeifase, loslaten in de bloeifase waardoor haar toppen ongekend dik worden. Ze groeit in de breedte waardoor haar bladerdek optimaal licht kan absorberen en al deze energie kan gebruiken voor de aanmaak van toppen. Ze kan eveneens binnen worden gekweekt in een Sea of Green set-up, het voordeel van de autoflower is dat je haar tot wel 20 uur licht kunt geven per dag. Meer licht, meer plant energie, meer toppen! Het is ondenkbaar wat een kweker nog meer zou willen terug zien in eigenschappen, de HS Sunny Vains is dan ook dé beste autoflower soort in ons assortiment!

HS Sunny Vains autoflower kort samengevat

Sunny Vains is de beste keuze autoflower en dan wel om de volgende redenen

1. Hoogst mogelijke opbrengst voor een autoflower
2. Zeer hoge schimmelresistentie
3. Warmte bestendig
4. Compact
5. Produceert keiharde zware toppen
6. Snelbloeier

 

Medisch en effecten Sunny Vains autoflower zaden

Het effect is snel werkend, maar zal niet overweldigend zijn. Je zult je vrij wel direct in een euforische staat begeven waar je brein zich tot rust kan brengen. Het is algemeen bekend dat sativa cannabissoorten een positief effect hebben bij angst en depressie, deze strain blinkt hier echter in uit. De werking op angst en depressie is fenomenaal en men geeft aan de Sunny Vains te verkiezen voor deze kwalen en andere geestelijke aandoening  boven andere wiet soorten. Doordat het het effect snel merkbaar is, kun je er ook lekker van in slaap dutten. Dit soortje kan worden beschouwd als een lekkere slaapwiet en zal je dan ook snel naar dromenland sturen.

Angst 10   Euforisch 10
Depressie 10   Relax 8
Insomnia 8   Creatief 6
Pijn 6   Focus 4
Misselijkheid 4   Droge mond 2

 

HS Sunny Vains autoflower zaden in cijfers
Geslacht ♀ Feminized autoflower
THC Hoog
CBD Laag
Genetica 50% Sativa / 30% Indica / 20% Ruderalis
Dominantie Sativa dominant
Bloeiperiode 8 weken
Hoogte binnen 40 - 80 cm
Hoogte buiten 60 - 90 cm
Opbrengst binnen 550 - 650 gram/m²
Opbrengst buiten 550 - 700 gram/m²
Schimmelresistentie Hoog
Kweekniveau Makkelijk
Effect Blij, relax, oppeppend, creatief, euforisch
Medicinale werking Stress, depressie, pijn
Sea of Green Ja

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.