Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Microkristallijn cellulosepoeder is ook bekend als MCC.

MCC-poeder is een uitstekend bindmiddel en vloeimiddel voor de fabrikant van tabletten met directe compressiemethoden.

Microkristallijne cellulose bevat een grote hoeveelheid actieve ingrediënten.

Cellulosepoeder is een van de beste tabletbindmiddelen op de markt en is zeer kosteneffectief.

Bulk Microkristallijne cellulose is inert en heeft een zeer hoog veiligheidsniveau, terwijl het geschikt is voor veganisten en vegetariërs.

Verzonden binnen 1 werkdag 

TabletShop

Microkristallijn cellulosepoeder (MCC Mix) 10KG

€ 174,95
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Ons microkristallijne cellulosepoeder is een fijn gebroken wit poeder met bolvormige korrels voor vloeibaarheid en een hoge bindingsverhouding. Het analysecertificaat van dit product kan worden bekeken in bovenstaande productfoto's en is van hoge kwaliteit van microkristallijne cellulose 102 van farmaceutische kwaliteit. Onze in het VK opgeslagen microkristallijne cellulose is gecertificeerd Kosher & Halal.

Microkristallijne cellulose is een gezuiverde, gedeeltelijk gedepolymeriseerde cellulose die voorkomt als een wit, geurloos, smaakloos, kristallijn poeder dat bestaat uit poreuze deeltjes. Het is verkrijgbaar in verschillende deeltjesgroottes en vochtklassen met verschillende eigenschappen en toepassingen.

Synoniemen en merknamen voor microkristallijne cellulose zijn Avicel PH; Cellen; Celex; cellulosegel; hellulosum microkristallijn; celphere; Ceolus KG; kristallijne cellulose; E460; Emcocel; Ethisferen; Fibrocel; MCC Sanaq; Pharmacel; tabulose; Vivapur.

Microkristallijne cellulose wordt vaak gemengd met magnesiumstearaat, siliconendioxide en dicalciumfosfaat om de perfecte alles-in-één tabletmix te creëren. De verhoudingen veranderen afhankelijk van de API die wordt gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over het creëren van de perfecte mix.

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.