Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Sativa dominant, typerende geur, compact, coffeeshop favoriet

Korte en compacte sativa die 10 weken nodig heeft om perfect te rijpen. De wiet afkomstig van de New York Diesel  heeft een typerende geur, waaraan deze wietzaden hun naam te danken hebben. Geliefd en gewaardeerd in de coffee-shops.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

New York Diesel zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

New York Diesel zaden

NY Diesel zaden worden samen met de OG Kush en Chemdawg als een legende beschouwd in de Verenigde Staten. De naam is afkomstig van de karakteristieke geur die deze plant afgeeft van zijn verse toppen, deze is namelijk diesel-achtig. Het is geen geheim dat de NY Diesel één van de best verkopende wietzaden zijn in de Verenigde Staten, dit is een wietje die je eens gekweekt moet hebben!

New York Diesel wiet kweken

Ondanks haar hoge percentage in sativa genetica is zij eenvoudig te kweken. Ze heeft een hoge schimmelbestendigheid en doet het vooral goed in koele en mediterraanse gebieden. Binnen 9 á 10 weken is zij oogst rijp en dan staat er een plant met een hele berg aan bloemen op je te wachten. Ze wordt nogal groot, het is dan ook noodzakelijk genoeg speling te houden met de ruimte waarin zij wordt gekweekt. Binnen kan zij 90 tot 150 cm worden en buiten nog net even iets groter, tot wel 180 cm. Ze staat net even iets langer dan de gemiddelde wietplant, maar des te meer tijd zij heeft om meer toppen aan te maken. Haar opbrengst binnen zal rond de 450 - 500 gram/m2 zijn en buiten tot wel 650 gram/m2. Kweek je de New York Diesel wiet buiten, geef haar dan veel ruimte en het liefst in een z'n groot mogelijke pot. Staat zij daarbij ook nog in een felle zon dan kan men van één plant tot wel 100-200 gram droge wiet verwachten.

Medisch en effect

Deze wiet wordt vaak gebruikt voor het "wake and bake" principe. Het effect is namelijk oppeppend en zal je energie levels doen verhogen. Hierdoor heb je een goed begin van de dag en kun je lekker actief en opgewekt beginnen, vooral medicinale gebruikers geven aan hier veel baat bij te hebben. Daarnaast is het ook voor de recreatieve consument fijn wanneer zij nog een berg aan dagelijkse klusjes hebben te doen, je zult bij een gemiddeld gebruik niet in een couch-lock terecht komen. Let even op met haar te consumeren in de avond, door haar oppeppend effect is zij een minder aantrekkelijk wiet om mee in slaap te vallen. Het effect is voornamelijk mentaal en geeft dus baat bij stress, angst en depressie. Desalniettemin heeft het ook een effect op het lichaam, maar deze komt vrij mild na voren, wel genoeg om (chronische)pijnen meer gemoedelijk te maken. Net als vrijwel iedere wiet soort heeft zij een krachtig effect op de eetlust, je zult makkelijker kunnen eten en dit helpt bij eetstoornissen. Om het effect nog iets specifieker te omschrijven: het is licht-verdovend, een sterke energizer en een fijne euforie dat gepaard gaat met creativiteit.

Depressie 10   Energie 10
Angst 8   Creatief 8
Misselijkheid 6   Euforisch 8
Eetlust 6   Focus 2
Pijn 2   Relax 2
Geur en smaak

Een zoete citrus smaak, soms beschreven als rode druif en een tintelende smaak van diesel. De geur is een mix van zoet, zuur en het bekende diesel geurtje.

New York Diesel zaden eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 9-10 weken
Genetica 60% Sativa / 40% Indica
THC Hoog
Hoogte indoor 90 - 150 cm
Hoogte outdoor 120 - 180 cm
Opbrengst binnen 450 - 500 gram/m2
Opbrengst buiten 500 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Zeer hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Energie, euforisch, blij
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.