Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Indica, autoflowering, hoge opbrengst, compact, hoge opbrengst, hoog in THC

Northern Lights zaden zijn makkelijk te kweken en snel klaar. Na 8 weken oogstrijp. Deze 100% indica heeft weinig blad en produceert veel harde toppen.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

Northern Light zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Northern Light zaden

Een zeer lucratieve plant die geoptimaliseerd is voor vrijwel alle kweekmethoden en klimaten, of dit indoor of outdoor is. Zij is een echte klassieker en in de cannabiswereld heeft ouderdom een groot voordeel. Hierdoor heeft zij namelijk vanaf de 1985 genetische ontwikkeling doorgemaakt waardoor zij beter is dan ooit te voor. Het is dan ook niet gek dat zij in al die jaren meerdere cannabis cups heeft gewonnen en zelfs 3x de eerste prijs in de wacht heeft gesleept op de High Times Cannabis Cup als beste indica!

Northern Light kweken

Deze cannabisstrain heeft veel belovende eigenschappen voor de binnenkweek. Zij is dan ook makkelijk te kweken, heeft een hoge blad/bloem ratio, een hoge opbrengst, compacte toppen en een buitengewone harsproductie. Zij is 100% indica en heeft een vrij korte bloeitijd 8 weken.

Binnen heeft ze een gemiddelde lengte van 100 cm en buiten kan ze een stuk groter worden namelijk: 1,5 tot 2 meter. Is dit te hoog kun je er altijd voor kiezen om technieken toe te passen waardoor zij klein blijft. Ze heeft een oké resistentie tegen schimmels, maar plaats haar voor de zekerheid niet op plekken waar weinig wind is en een hoge luchtvochtigheid is, zo voorkom je budrot. Vooral bij een lagere luchtvochtigheid zal zij het beste toppen kunnen produceren ter grote van een onderarm. 

Northern Light wordt overigens vaak gebruikt om mee te kruisen. In een overgroot gedeelte hoge opbrengst binnenkweek wietsoorten zit haar genetica verhuld en is dan ook favoriet bij de commerciële kweker.

Medisch en effect

Een echte slaapwiet, door haar 100% indica-genetica zal zij je lichaam zwaar en verdoofd laten aanvoelen. Je zult je vrij snel in een euforische staat begeven waarna je terecht kunt komen in een diepe slaap. Vooral bij slaapproblemen kan zij een uitkomst bieden, daarnaast heeft zij een sterk verdovend effect dat pijn sterk zal doen verzachten waardoor dit vrijwel tot niet meer merkbaar is. Houdt genoeg snacks en drank in de buurt je eetlust zal worden vergroot en deze strain staat erom bekend dat het net even iets meer een droge mond kan veroorzaken. De Northern Light brengt beide effecten euforie en stone sterk na voren.

Insomnia 10   Verdoofd 10
Pijn 8   Slaperig 10
Angst 6   Relax 8
Eetlust 6   Euforisch 8
Depressie 4   Droge mond 4
Smaak en geur

De smaak kan worden omschreven als aards en heeft enigszins een zure ondertoon. De geur is sterk, fris en pittig, ook hierin kan de aardse smaak in worden herkend.

Northern Light zaden in cijfers
Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8 weken
Genetica 100% Indica
THC Hoog
Hoogte indoor 80 - 120 cm
Hoogte outdoor 100 - 200 cm
Opbrengst binnen 450 - 550 gram/m2
Opbrengst buiten 500 - 600 gram/m2
Schimmelresisitentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Euforisch, lacherig, blij
Medicinaal Pijn, insomnia, stress
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.