Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

Indica, snelbloeier, hoog in thc, populair, medicinale topper

De OG Kush, misschien wel het bekendste soort binnen de cannabismarkt. Deze pure indica kan door haar extreme hoge THC aanmaak beschouwd worden als narcotisch. Voor sommige recreatieve gebruikers kan het effect niet sterk genoeg zijn, onder de medicinalegebruikers wordt zij echter beschouwd als de perfecte pain-killer. Haar high heeft een sterk verdovend effect op het lichaam en geest.

Prijzen zijn per zaadje!

Seedshop

OG Kush zaden

€ 7,00

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

OG Kush zaden informatie

De gevreesde THC titaan, onder al die duizenden cannabissoorten is zij één van de sterkste. Wereldwijd is zij bekend, vraag je een cannabisroken naar zijn top 5 wietsoorten dan zit de OG Kush er geheid bij. Een kruising tussen ChemDawg x Pakistani x Lemon Thai. Deze indica-dominante plant zal je vastlijmen aan de bank. Het voordeel voor de kwekers is dat zij makkelijk te kweken is en binnen een korte tijd een hoge opbrengst levert.

De reden van zijn extreme populariteit is naast dat zij een echte THC bom is, is zij favoriet bij Amerikaanse rappers als Wiz Khalifa en Juicy J. Wanneer men een rap maakt over een wietsoortje moet het toch wel duidelijk zijn, dat de kush een echte banger is.

OG Kush wiet zaden kweken

De kush kan in- en outdoor worden gekweekt. De voorkeur ligt echter bij de binnen kweek omdat zij klein, stevig en bushy groeit. Men kan ervoor kiezen haar te toppen zodat ook de lagere stengels meer lucht krijgen, dit kan voor een nog betere oogst zorgen.

Binnen 8 weken klaar voor de oogst en heeft een gemiddelde indoor lengte van 100 cmOutdoor kan zij net even iets groter worden, tot wel 160 cm. De geur van deze cannabisplant is erg sterk en het is dan ook handig hier rekening mee te houden. De toppen zijn groot en hebben een popcorn-achtige indica structuur. Daarnaast zijn deze overgoten met trichomen waardoor zij een zilver-wit uiterlijk krijgt en datmaakt haar extreem plakkerig.

Tijdens de groeifase zal er een lichte strekking plaats vinden, hierdoor zal zij echter sneller voller worden tijdens de bloeifase. De toppen hebben een lichtgroene kleur en zijn bedekt met een dikke laag hars waar wonderschone aroma's vandaan komen.

Medisch en effect

Razend snel zal het effect plaats nemen en dit is met name merkbaar in het brein. Je focus zal toenemen waardoor kleuren en geluiden ervaren kunnen worden als meer intens. Dit zal vervolgens uitmonden in een oppeppend gevoel dat voort vloeit in een zeer sterke euforie. Deze combinatie van mentale en gemoedelijke stimulatie,  zullen je interesse in sociale activiteiten laten toenemen. Angst en depressie zul je snel vergeten, daarnaast ben je in staat je sterk te focussen dit kan helpen bij aandachtsstoornissen als ADD/ADHD. Neem echter niet te veel, dit kan leiden tot paranoia dit ervaart men over het algemeen als minder prettig. Houd je echter een gezonde dosis aan zullen ook klachten als hoofdpijn en migraine verdwijnen. De OG Kush kan beschouwd worden als een van de betere medicinale wietsoorten.

Depressie 10   Euforisch 10
Stress 8   Relax 8
Pijn 8   Verdoofd 4
Eetlust 6   Droge ogen 2
Misselijkheid 4   Droge mond 2

Geur en smaak OG Kush zaden

Aardachtig en muffig gemixt met een frisse citrus geur. De rook is echter prikkelend en hoest bevorderend. Het kan stekend zijn in de neusholte en dit kan waterige ogen veroorzaken, het is immers een zware-jongen. De smaak is hash-achtig, pittig en heeft een klassieke indica smaak bij het in- en uitademen.

Eigenschappen OG Kush zaden
Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8 weken
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
THC Hoog
Hoogte indoor 70 - 120 cm
Hoogte outdoor 110 - 160 cm
Opbrengst binnen 350 - 500 gram/m2
Opbrengst buiten 400 - 550 gram/m2
Schimmelresisitentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal Pijn, insomnia, stress
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.