Power Kush zaden

De Power Kush een soortje waar men U tegen mag zeggen, deze knaller heeft een zeer hoge opbrengst en doet aan THC niet te kort! Een korte bloeicyclus dat resulteert in schitterende kristallen en een kleverige harslaag. Uitermate geschikt voor Sea of Green.

Prijzen zijn per zaadje!

SKU
Power-Kush-zaden
€ 7,00
  • Koop 3 voor € 5,00 en bespaar 29%
  • Koop 5 voor € 4,00 en bespaar 43%
  • Koop 10 voor € 3,75 en bespaar 46%
  • Koop 15 voor € 3,50 en bespaar 50%
  • Koop 20 voor € 3,00 en bespaar 57%

Power Kush zaden

Door de OG Kush te kruisen met Critical is haar bloeicyclus verkort en haar opbrengst vergroot. Binnen ons assortiment behoort zij tot een van de beste opbrengers. In een korte tijd een flink berg wiet, wie wilt dat nou niet? Zoete harsrijke toppen vol met amberharen die een narcotisch effect achter laten. Zij kan ook wel worden beschouwt als de OG Kush 2.0

Power Kush wiet kweken

Een zeer stabiele plant die je iedere oogst zal verzekeren van een geweldige opbrengst. De wiet van deze plant is zeer THC rijk en vol met trichomen. Op het oog ziet haar gedroogde wiet er dan ook prachtig uit. Zij is een hybride soort die het beste van beide werelden terug laat zien. Haar opbrengst is reikend tot wel 600 gram/m2 binnen en buiten tot wel 650 gram/m2. Binnen heeft zij een gemiddelde lengte van 90 cm en buiten kan zij tot 140 cm hoog worden. Ze blijft compact en produceert zeer dikke en grote toppen, dit maakt haar dan ook perfect voor een SoG set-up. Zorg je ervoor dat haar bladerdek getrimd wordt zodat ook de onderste nodes optimaal licht kunnen krijgen zal zij nog beter presteren.

Medicinaal en effect

Men is het erover eens dat zij voor de medicinale cannabisgebruiker een uitkomst kan bieden bij mentale klachten als stress en depressie. Je zult je na het consumeren van de Power Kush je op je gemak en relax voelen. Voor sociale bezigheden is zij dan ook een aanrader. Je brein is klaar om problemen op te lossen en barst van de creativiteit. In tegenstelling tot andere soorten kun je prima functioneren en zal een couch-lock gevoel niet snel optreden. Door de hoge opbrengst en THC aanmaak voldoet zij prima aan de wensen van de medicinale gebruiker die vaak een hele berg cannabis nodig heeft om haar kwalen te bestrijden.

Misselijkheid 10   Relax 10
Migraine 8   Focus 8
Angst 6   Creatief 6
Pijn 4   Euforisch 4
Depressie 2   Verdoofd 2

Smaak en geur

De smaak is vooral fruitig waarin citrus sterk in is te herkennen is. De geur is echter bijtend en komt het dichts in de buurt bij skunky en kruidige aroma's.

Eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 7-8 weken
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
THC Hoog
Hoogte indoor 70 - 110 cm
Hoogte outdoor 80 - 140 cm
Opbrengst binnen 500 - 600 gram/m2
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, slaperig, euforisch
Medicinaal Stress, pijn, insomnia
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

No Related Posts