RELX - Infinity Batterij

RELX - Infinity Batterij

Justfog Q16 Pro Startset

Justfog Q16 Pro Startset

RELX - Essential Batterij

RELX - Essential Batterij

RELX - Infinity Batterij

Inhoud set

  • RELX Infinity device (380mAh)
  • USB type-C-kabel
  • Gebruikershandleiding
Vanaf € 19,95
SKU
RELX - Infinity Batterij

Infinity batterij - RELX

De RELX Infinity is zeker niet zomaar een nieuw pod-systeem. Met z'n slanke vormgeving, luxe materialen (aluminium) en fraaie afwerking is het een ideale opstap voor beginnende gebruikers om makkelijk van tabak naar dampen te gaan. Het apparaat is klein en licht van gewicht, de pod's zijn volkomen lekvrij en het geheel is dus heel eenvoudig overal mee naartoe te nemen.

Deze e-sigaret is voorzien van een ingebouwde batterij met een capaciteit van 380mAh die kan worden opgeladen met behulp van het meegeleverde USB type-C-kabeltje. Leuk detail: als je een pod (goed) in het apparaat plaatst, trilt de batterij even kort ter bevestiging!

De RELX Infinity is de iets luxere en daardoor ook duurdere broertje van de RELX Essential en is beschikbaar in zwart en zilver.

Pod's & smaken
De Essential maakt gebruik van de apart aan te schaffen, gevulde 2 ml RELX POD Pro pod's. Deze zijn niet-navulbaar en de liquid heeft een samenstelling van 40% PG / 60% VG met 18 mg nicotinezout. Beschikbaar in vijf verschillende smaken: Classic Tobacco (tabak), Menthol Plus (menthol), Tangy Purple (druif), Fresh Red (watermeloen) en Dark Sparkle (cola).

Let op: er worden geen pod's meegeleverd bij deze startset.

Over RELX
RELX is een snelgroeiend bedrijf met als kernactiviteit onderzoek en ontwikkeling op het gebied van e-sigaretten, productontwerp en verkoop. RELX richt zich op productkwaliteit en maakt nu technologische innovatie en design dampen toegankelijk voor bestaande volwassen rokers over de hele wereld.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.