Super Silverhaze zaden

Super Silverhaze zaden

Jack Widow zaden

Jack Widow zaden

OG Kush zaden

OG Kush zaden

Super Silverhaze zaden

Sativa, zeer hoog in thc, langbloeier, outdoor

De naam zegt het al, de Super Silverhaze zaden zijn simpel gezegd super! Deze cannabisstrain staat bekend om zijn knetter hoge THC aanmaak en schittert dan ook als geen ander.  Het effect slaat keihard in en zorgt voor een weerzinwekkende euforie. Slechts enkele coffeeshops zijn in staat haar op voorraad te houden, de vraag naar deze wiet is dan ook zeer hoog onder de cannabiscommunity. Het is dan ook niet raar dat de vraag naar deze wietzaden in Nederland drastisch stijgt. 

Prijzen zijn per zaadje!

€ 7,00
SKU
Super-Silverhaze-zaden

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
329% € 5,00
543% € 4,00
1046% € 3,75
1550% € 3,50
2057% € 3,00

Super Silver haze zaden

De Super Silver haze zaden - gefeminiseerd is een van de weinige soorten die een bloeiperiode heeft die langer is dan 10 weken. Zij produceert echter een wonderbaarlijk schoon wietje die internationaal geliefd is onder de cannabislovers. Door de extreme vraag naar deze wiet zijn er weinig coffeeshops die haar voorradig kunnen houden. Haar frisse unieke smaak, torenhoge THC-gehalte en sterk effect laat vrijwel alle cannabisrokers kwijlend om haar te bemachtigen. Het is ook niet raar dat zij 3 maal de 1ste plek heeft weten te halen in de High Times Cannabis Cup. Dit is dan ook een soortje die je minimaal 1 keer in je leven hebt moeten kweken om zelf te aanschouwen hoe fantastisch deze plant wel niet is.

Super Silve haze wiet kweken

De Super Silver haze is een kruising tussen 3 zeer bekende cannabissoorten, namelijk: Amnesia Haze x Skunk x Northern Light. Hierdoor is een strain ontstaan die voor 85% bestaat uit Sativa en 15% Indica. Zij kan zowel binnen als buiten worden gekweekt en zal binnen een hoogte hebben tussen de 80 en 200 cm en buiten tot wel 220 cm. Doordat zij lange vertakkingen heeft is zij perfect geschikt voor een SCROG set-up. Je kan haar hoogte ook beter controleerbaar maken door LST toe te passen, zo zal ze meer in de breedte groeien en nog meer licht kunnen absorberen.

In de open buitenlucht onder een sterke felle zon kan zij tot wel 200 gram droge wiet produceren, zet je haar in een droog klimaat dan kan dit nog vele malen hoger worden tot wel 500 - 1000 gramBinnen zal zij echter een opbrengst hebben tussen de 500 - 600 gram/m2. Een SoG set-up is mogelijk, maar je zult rekening moeten houden met de ruimte die zij in beslag neemt, voor je het weet heb je één grote jungle. Ze zal minimaal 11 weken staan maar de kwaliteit dat je hiervoor terugkrijgt is het meer dan waard.

Licht groene bladeren, dikke compacte toppen die glinsteren van de THC-kristallen met duidelijk zichtbare amber haren. 

Medicinaal en effect

Let even goed op met deze krachtpatser, haar THC-power is namelijk enorm en kan ook een ervaren cannabisroken voor verrassingen doen laten staan. Een langdurige high die je gedachten sterk zullen stimuleren. De high vangt aan bij de geest en zal kleuren en geluiden scherper laten lijken. Je creativiteit zal een boost krijgen, net als je energie-levels. Een euforische staat die je even al je depressieve gedachten en angsten laat vergeten. Men geeft aan dat zij het liefst genuttigd wordt tijdens de dag omdat zij je niet snel in een couch-lock zal plaatsten. Daarnaast is haar effect werkzaam bij: vermoeidheid, stemmingsstoornissen, misselijkheid en migraine.

Angst 10   Creatief 10
Depressie 10   Energie 8
Pijn 6   Euforisch 8
Misselijkheid 4   Focus 2
Eetlust 2   Droge mond 2

 

Super Silver Haze eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 11 weken
Genetica 85% Sativa / 15% Indica
THC Zeer Hoog
Hoogte indoor 80 - 200 cm
Hoogte outdoor 120 - 220 cm
Opbrengst binnen 500 - 600 gram/m2
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Blij, oppeppend, energiek
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.