Whatsapp ons: +31 6 10 84 83 86

SuperPress™ is een geavanceerde alles-in-één tabletteermix, die tijd, geld en onzekerheid bespaart bij het kiezen van de juiste verhoudingen van hulpstoffen.


Gebruikmakend van individuele ingrediënten van farmaceutische kwaliteit van de hoogste kwaliteit voor uitstekende prestaties van onze alles-in-één tabletmix.


Voeg eenvoudig uw actieve ingrediënt toe aan SuperPress en u bent klaar om te beginnen met tabletteren. Chemisch inherent tabletteerhulpmiddel dat een hoog percentage actieve ingrediënten kan bevatten.


SuperPress™ combineert vul-, vloei-, bind- en smeermiddelen in één gebruiksvriendelijk product.

TabletShop

SuperPress - all in one 10KG

€ 179,95
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product Details

Omschrijving

Microkristallijne cellulose:
Microkristallijne cellulose wordt gebruikt als vul-, bind- en vloeimiddel in SuperPress vanwege de hoge samendrukbaarheid en het draagvermogen. Het vertoont uitstekende eigenschappen als hulpstof voor direct samendrukbare vaste doseringsvormen. Het verdicht goed onder minimale machinedruk; creëert tabletten die extreem hard zijn en toch snel uiteenvallen. Het heeft ook het voordeel van lage brosheid; inherente smering combineerde het hoogste verdunningspotentieel van alle bindmiddelen.


Magnesium stearaat:
Magnesiumstearaat wordt aan SuperPress toegevoegd om als smeermiddel te dienen bij de vervaardiging van medische tabletten, capsules en poeders. In dit opzicht is de stof ook nuttig, omdat het antikleefeigenschappen heeft, waardoor wordt voorkomen dat ingrediënten aan de productieapparatuur blijven kleven tijdens het samenpersen van chemische poeders tot vaste tabletten, waardoor het gemakkelijker uit de machine kan worden verwijderd en de capping wordt verminderd; magnesiumstearaat is het meest gebruikte glijmiddel voor tabletten. Magnesiumstearaat zorgt ook voor een gladde en glanzende professionele afwerking.


Siliciumdioxide:
Siliciumdioxide werkt voornamelijk als antiklontermiddel en verbetert de vloeibaarheid van SuperPress. Siliciumdioxide, ook bekend als collidaal siliciumdioxide, heeft vele andere toepassingen bij het maken van tabletten, waaronder als antiklontermiddel, adsorbens, desintegratiemiddel of glijmiddel om poeder vrij te laten stromen wanneer tabletten worden verwerkt. Deze verbindingen blijken biologisch inert te zijn. Siliciumdioxide wordt algemeen erkend als veilig door de FDA.


Dicalciumfosfaat:
Deze hulpstof zorgt ervoor dat uw tabletten uniforme inhoud hebben en verhoogt de samendrukbaarheid. Dit betekent dat uw tabletten gemakkelijk kunnen worden gevormd en gestold en dat ze herhaalbaar zijn in het uiteindelijke tabletgewicht. Dicalciumfosfaat is ook zeer vloeibaar om een snelle tablettering te garanderen.

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.