25% korting op alle 3-CMC en Eutylone! Code CMC25.
Een week 15% korting op alle Benzodiazepinen! Code BENZO15. Korting geldt nog !

Smartshop

Yopo Zaden

€ 8,50

Yopo Zaden wordt geleverd in zakjes met 20 zaden

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Gratis verzending

Product details

Omschrijving

Yopo Zaden informatie

De zaden van de Yopo boom zitten vol met psychoactieve alkaloïden: 5-MeO-DMT en bufotenine. De stoffen hebben een enorme hallucinogene effect: zwart/wit kleuren en geometrische patronen. Yopo effecten worden vergeleken met DMT of LSD maar dan duren ze een stuk korter. Te gebruiken om een psychedelische snuff te maken of een Yopo boom te groeien.

Effecten Yopo zaden

Na gebruik komt men vaak een psychedelische dromerige staat die ongeveer 15 minuten duurt en waarna het een half uur aanhoudt. Als Yopo op de traditionele manier gesnoven word schiet het snel naar de hersenen waardoor vele hoofdpijn, middelijkheid en duizeligheid ervaren. Sommige omschrijven zich als herboren te voelen na zo’n Yopo trip. De actieve bestandsdelen van Cebil zijn: N,N-DMT, 5-MeO-DMT en 5-HO-DMT (bufotenine). Yopo is de broer van Cebil (Anadenanthera peregrina).

Gebruik Yopo zaden

Verhit de zaden in een pan op laag vuur. Wanneer de Yopo zaden openbarsten, kan je de pan van het vuur halen. Verwijder de schil en bewaar de binnenste gedeelte. Verhit daarna het binnenste deel weer op laag vuur. Haal het restant van het vuur wanneer het hard en korrelig wordt. Maal het restant met een koffiemolen of vijzel. Meng vervolgens 2 delen zaad met 1 deel calcium hydroxide en 1 deel bakpoeder. Voeg een paar druppels water toe zodat het een deegachtige substantie wordt. Meng dit goed en verwarm het zachtjes tot het materiaal droog is. Vermaal het daarna weer met een vijzel of koffiemolen tot een fijn poeder. De aangeraden dosering is 1-4 zaden per persoon. Als je het voor de eerste keer gebruikt kan je beter aan de lage kant beginnen om te kijken hoe gevoelig je voor de stoffen bent. Het is het makkelijkst om het poeder bij iemand anders in de neus te blazen omdat het niet fijn aanvoelt om het te snuiven. .

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee

Reviews

Schrijf een review over dit product
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.