Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

1cP-LSD 100mcg Blotters

€ 5,95

Prijzen zijn per blotter, ook verkrijgbaar in pellets.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
520% € 4,75
1027% € 4,35
2537% € 3,75
5045% € 3,25
10050% € 2,99
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

1CP-LSD BLOTTERS informatie

We helpen graag mensen met alle soorten onderzoek, waaronder dus ook degene waarvoor men 1CP-LSD Blotters moet kopen. Maar wat is nou de betekenis van die naam? 1CP-LSD is een afkorting van 1-Cyclopropionyl-d-lyserginezuurdimethylamine. Blotters zelf zijn, in principe, vloeipapiertjes. Het is maar net de vraag wat je fijner vindt om onderzoek mee te doen, de een doet liever 1cP-LSD blotters kopen terwijl de ander liever 1cP-LSD pellets aanschaft.

Het gemiddelde onderzoek zal ongeveer 12 uur duren, liggend aan de gekozen hoeveelheid. Het komt pas op gang na een uur of 2. Let er wel op: elk onderzoek is anders en elke duratie kan dus verschillen. Dit product wordt enkel verkocht voor onderzoeksdoeleinden.

Gevarenaanduidingen 1CP-LSD BLOTTERS

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 1CP-LSD BLOTTERS

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.