Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

NB-DMT

(1)
 1. € 44,50
  Vanaf € 35,00
  Op voorraad

  NB-DMT

  DMT is een psychoactief middel, dat van nature voorkomt in planten en in kleine hoeveelheden in het menselijk lichaam. Door de risicovolle effecten van het middel is DMT opgenomen in de Opiumlijst, waardoor het verboden is in Nederland. Heb jij toch altijd de effecten van dit middel willen onderzoeken? Dan biedt Funcaps je nu de kans met de introductie van de legale, synthetische variant van DMT: NB-DMT. Koop nu jouw NB-DMT poeder en ga aan de slag met je onderzoek. Let op: aangezien NB DMT een research chemical is, wordt dit middel bij ons alleen verkocht voor onderzoeksdoeleinden en niet voor recreatief gebruik.

  Wat is NB-DMT?

  NB-DMT is een chemische analoog van het psychoactieve middel DMT. Er is nog weinig onderzoek gedaan naar NBDMT, maar men vermoedt dat de lichamelijke en geestelijke effecten van de RC overeenkomen met die van DMT. NB-DMT behoort tot de synthetische tryptaminen en wordt in een lab geproduceerd. Het is een wit en scherp poeder, die gerookt moet worden om de effecten te kunnen onderzoeken.

  De tryptamine klasse

  Synthetische tryptaminen zijn chemische verbindingen die kunstmatig zijn geproduceerd en behoren tot de groep van tryptaminen. Tryptaminen zijn organische moleculen die een gemeenschappelijke structuur hebben, gekenmerkt door een indoolring. Deze verbindingen hebben vaak psychoactieve eigenschappen. De synthetische tryptaminen worden ontworpen om vergelijkbare effecten te hebben als natuurlijke tryptaminen, zoals serotonine en melatonine.

  Werking NBDMT

  DMT komt dus in kleine hoeveelheden voor in het menselijk lichaam. Het wordt geproduceerd in onze pijnappelklier, een gebied in het centrum van ons brein. DMT zorgt voor de aanmaak van melatonine, een hormoon wat onze biologische klok regelt. DMT wordt al eeuwenlang gebruikt in Zuid-Amerika vanwege de psychedelische en geestverruimende effecten bij sjamanistische rituelen. Door NB-DMT te roken, wordt de normale hoeveelheid DMT in je lichaam opgehoogd, wat leidt tot de trip en vooral geestelijke effecten.

  Verschil NB-DMT en 5-MeO-DMT

  Hoewel zowel NB-DMT als 5-MeO-DMT wat betreft structuur en effecten lijken op DMT, zit er onderling wat verschil tussen beide onderzoeksmiddelen. Beroemd om zijn intense effecten op de menselijke geest, kan 5-MeO-DMT een scala aan ervaringen bieden, waaronder intense euforie, bewustzijnstoestanden, visuele en op geluid gerichte hallucinaties, die zich langdurig en zeer intens manifesteren. De effecten van NB-DMT zijn ietwat milder en van kortere duur.

  Effecten van NB DMT

  NB-DMT is een nieuwe research chemical en daardoor is er nog weinig onderzoek gedaan naar deze RC. Men vermoedt echter vanwege dezelfde chemische structuur als DMT dat NB DMT dezelfde effecten als het illegale middel zal hebben. Denk hierbij aan effecten als:

  • Euforische gevoelens
  • Andere waarneming van geluiden
  • Verandering in zicht, zoals kleurrijkere vormen
  • Verandering in ruimtewaarneming
  • Verandering in tijdsbesef
  • Inzichten krijgen in je leven

  Eventuele risico’s

  Ook de negatieve bijwerkingen en eventuele risico’s zullen overeenkomen met die van DMT. Denk hierbij aan bijwerkingen als:

  • Verhoging hartslag
  • Verhoging temperatuur
  • Hogere bloeddruk
  • Verwijding van je pupillen
  • Misselijkheid
  • Duizeligheid
  • Angstige gevoelens
  • Onrust in lijf
  • Moeite met ademen
  • Beklemmend gevoel op de maag

  DMT is geen verslavende stof, waardoor de kans vrijwel nihil is dat NB-DMT een craving om bij te nemen of een lichamelijke verslaving veroorzaakt.

  NB-DMT kopen bij Funcaps

  NBDMT en andere kwalitatieve research chemicals koop je bij Funcaps, de online specialist op het gebied van onderzoek en plezier. Met een uitgebreid assortiment aan RC’s met een pure zuiverheid biedt Funcaps een betrouwbare bron voor onderzoekers, wetenschappers en liefhebbers van experimentele studies. Het streven naar uitmuntendheid in productkwaliteit, klantenservice en naleving van regelgeving staat bij ons centraal. Of je nu op zoek bent naar bekende verbindingen of nieuwe ontdekkingen, wij staan klaar om te voorzien in jouw behoeften met integriteit, discretie en toewijding.

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.