Flubrotizolam (FANAX)

Flubrotizolam (FANAX)

Flubrotizolam -kopen

Flubrotizolam (FANAX) is een research chemical drug. Flubrotizolam (FANAX) wordt in pellets verkocht. Funcaps staat garant voor de kwaliteit en de herkomst en verkoopt enkel voor research doeleinden.

Flubrotizolam (FANAX) werking

Flubrotizolam (FANAX) werkt angstremmend en slaapbevorderend. Na ongeveer een halfuur kun je al goed de effecten merken. 

Wij staan garant voor de kwaliteit en de herkomst. Funcaps.nl verkoopt enkel voor research doeleinden. Niet voor consumptief gebruik.

Lees meer over Flubrotizolam (FANAX):

Flubrotizolam is een nieuwe thienodiazepineverbinding. Het is het fluoderivaat van Brotizolam en heeft veel vergelijkbare eigenschappen met zowel Brotizolam als Etizolam. Flubrotizolam heeft ongeveer 4-5x de potentie van Etizolam, gebaseerd op de experimenten die we hebben uitgevoerd.

We hebben flubrotizolam-pellets van 0,5 mg geproduceerd met een zeer vergelijkbare vorm als de welbekende XANAX-reep, maar we hebben deze repen voorzien van reliëf met 'FANAX'. Eén FANAX-reep heeft ongeveer dezelfde sterkte als ongeveer 2 mg Etizolam, dus ze hebben een dubbele sterkte in vergelijking met de andere benzo pellets die we aanbieden.


Zie ook: Etizolam & Clonazolam.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.