Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Fluetizolam

(1)

Fluetizolam is een benzodiazepine met kalmerende effecten en remt emoties, geschikt voor angstonderdrukking en andere mentaal gerelateerde klachten, maar het gebruik ervan wordt afgeraden en er is nog beperkt onderzoek gedaan naar de stof. Er zijn gebruikerservaringen uit gecontroleerde omgevingen met Fluetizolam, waarbij het zorgt voor een gevoel van rust, stilte en vermindering van stress. Funcaps verkoopt deze RC enkel voor onderzoeksdoeleinden.

 1. € 0,99
  Vanaf € 0,84
  star star star star star
  4 recensies
  Niet op voorraad

  Fluetizolam

  Fluetizolam valt onder de benzodiazepinen. Dit zijn kalmeringsmiddelen die in de meeste gevallen alleen te verkrijgen zijn op recept via een huisarts. Benzodiazepinen, ook wel benzo’s genoemd, werken kalmerend en zorgen ervoor dat emoties worden afgeremd. Hierdoor zijn benzodiazepinen vooral geschikt wanneer je angstonderdrukking en andere mentaal gerelateerde klachten onderzoekt. Fluetizolam heeft soortgelijke effecten als andere benzo’s, maar verschilt op sommige fronten van de andere soorten.


  EFFECTEN VAN FLUETIZOLAM

  Fluetizolam valt net zoals andere benzo’s onder SSRI en MOA- remmers. Nadat de stof is ingenomen, zal deze in het bloed terecht komen en hier langzaamaan afbreken. Hierdoor kan het zijn dat na het uitwerken van deze benzo de klachten weer terugkomen. Fluetizolam zal ook zorgen voor het creëren van rust, maar zal ook een mate van euforie opwekken. Bovendien zorgt het voor een warm en fijn gevoel.

  Funcaps raadt af om Fluetizolam of andere benzodiazepinen te consumeren. Ook in combinatie met andere verdovende middelen kan dit gevaarlijke gevolgen hebben. Alle informatie over de designer drugs/ research chemicals en het kopen van benzodiazepinen is alleen voor onderzoeksdoeleinden.

  ERVARINGEN MET FLUETIZOLAM


  De ervaringen van gebruikers over Fluetizolam zijn uiterst positief en de effecten worden vergeleken met die van bromazolamflunitrazolam en norflurazepam. Veel gebruikers rapporteren dat zij een gevoel van rust en stilte krijgen. Ook geven gebruikers aan dat Fluetizolam zorgt voor een vermindering van stress. Kortom, de fluetizolam ervaringen zijn gelijk aan de beschreven effecten van deze benzodiazpinen soort.

  ONTSTAAN EN GESCHIEDENIS VAN FLUETIZOLAM


  Net zoals andere SSRI en MOA-remmers, zijn alle effecten van Fluetizolam nog lang niet bekend. Dit komt onder andere doordat de stoffen nog niet heel lang bestaan en er in de tijd sinds ze bestaan weinig onderzoek nog naar gedaan is. Aan de ene kant heeft dit te maken met desinteresse vanuit de medische wereld en anderzijds komt dit doordat grootschalige onderzoeken naar deze stoffen meestal niet gefinancierd worden. Hierdoor vind je dus ook weinig wetenschappelijke onderzoeken over deze stoffen en is nog lang niet alles erover bekend. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich hiervoor inzetten en Fluetizolam kopen voor researchdoeleinden. Hierdoor ontstaat er steeds een helderder beeld over deze stoffen en komen mensen meer over de effecten te weten.

  FLUETIZOLAM KOPEN BIJ FUNCAPS

  Op onze webshop kun jij makkelijk en snel je Fluetizolam kopen en deze gebruiken voor researchdoeleinden. De bevindingen kun je vervolgens delen door hieronder een review achter te laten. Fluetizolam gebruiken op een wetenschappelijke manier zorgt ervoor dat er meer duidelijkheid over deze stof gecreëerd wordt. Enthousiast geworden over de stof en wil je helpen met het onderzoek naar Fluetizolam? Koop dan vandaag nog jouw Fluetizolam via onze webshop en geniet van een snelle en discrete levering!

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.