Raw Cacao

Raw cacao

Raw cacao

De psychoactieve effecten van cacao vermengen zich perfect met die van paddo's of truffels, en kunnen worden gecombineerd met een truffel/champignonthee om een ​​zeer aangename magische chocoladedrank te maken. Het is een combinatie die al duizenden jaren door de Azteekse stammen van Midden-Amerika wordt gebruikt vanwege de synergetische effecten. De cacao versterkt de effecten van de paddenstoelen.

Gemoedstoestand

Cacao wordt op zichzelf beschouwd als een leerplant, en wanneer het in voldoende hoeveelheden wordt geconsumeerd, veroorzaakt het een heel duidelijke gemoedstoestand. Cacao brengt warmte en luchtigheid, het laat je glimlachen en je goed voelen - vergelijkbaar met wat chocolade doet, maar veel sterker. Zowel magische truffels als paddo's beïnvloeden de manier waarop onze serotoninereceptoren werken, wat op zijn beurt onze stemming verandert - naar boven.

Effecten

Cacao is geen sterke MAOI (anti-depressiva), maar zal in voldoende hoeveelheden een mild MAOI-effect produceren, wat zeker verantwoordelijk is voor een deel van de synergie tussen cacao en magic truffels. De MAO-remmers die in cacao worden aangetroffen, zorgen ervoor dat er tegelijkertijd meer serotonine en neurotransmitters dan normaal door de hersenen circuleren, waardoor de gevoelens van geluk en vreugde toenemen!

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.