Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Cacao Pasta - Ecuador 500gr

€ 27,50
Cacao Pasta - Ecuador 500gr . Deze heerlijke Cacao Pasta wordt gemaakt met de beste Cacao van Ecuador. Dit wordt vervaardigd door gebruik te maken van verschillende boeren afkomstig uit Ecuador. Een heerlijke Cacao Pasta die gebruikt kan worden voor shakes, baksels en meer! Snel bezorgd en discreet verzonden!
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Cacao Pasta - Ecuador 500gr


Deze Cacao Pasta- Ecauador 500gr is gemaakt in samenwerking met Conexión Chocolate. De Cacao uit deze 500g blokken komt van verschillende soorten coöperaties bestaande uit kleine boeren die afkomstig zijn van verschillende Ecuadoraanse provincies. Hieronder vallen de regio's Los Rios, Manabi en Esmeraldas. In totaal worden hier onder andere 2000 kleine boeren ondersteund, die enerzijds kennis uitwisselen en anderzijds gezamenlijk een opleiding  in biologische Cacaoteelt. Niet alleen zorgt dit voor een heerlijke Cacao Pasta, maar ook voor een eerlijke prijs aan de boeren.

Cacao Pasta gebruiken 


Deze Cacao pasta kan worden gebruikt voor het maken van heerlijke verfrissende cacaoshakes of het drinken van een heerlijke zelf gemaakte chocolademelk. Ook kan je met deze Cacao Pasta heerlijke cakes bakken of verwerken in een andere lekkere bakcreatie. De Cacaopasta kan ook verwerkt worden in smoothies. Tot slot kun je deze Cacao Pasta in ceremoniële doeleinden.

Discreet bestellen en snel bezorgd bij Funcaps

 

Funcaps vindt het belangrijk dat onze klanten anoniem blijven. Daarom verzenden wij al onze producten op een discrete manier. Zo weten je huisgenoten, familie of vrienden niet wat je besteld en blijven jouw bestellingen 100% anoniem

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.