Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

3-Me-PCP

(1)

3-Me-PCP, ook bekend als 3-methylphencyclidine, is een research chemical uit de arylcyclohexylamine-klasse, bekend om zijn krachtige dissociatieve, hallucinogene en euforische effecten. Het wordt verkocht voor onderzoeksdoeleinden, heeft een kortere werkingsduur dan 3-MEO-PCP, en zorgt voor meer euforie.

 1. € 35,00

  star star star star star
  3 recensies
  Op voorraad

  3-Me-PCP-kopen

  3-Me-PCP is een research chemical drug, dit betekent dat de drug alleen verkocht mag worden voor de juiste doeleinden. Binnen ons assortiment kun je 3-Me-PCP vinden.

  3-Me-PCP is een nieuwe dissociatieve stof van de klasse arylcyclohexylamine die bekend staat om krachtige dissociatieve, hallucinogene en euforische effecten.

  Zie ook: 3-HO-PCP

  Funcaps.nl verkoopt 3-Me-PCP enkel voor research doeleinden. Niet voor consumptief gebruik.

  3-ME-PCP

  3-ME-PCP, ook wel 3-methylphencyclidine genoemd, is een chemisch middel dat gebruikt wordt voor wetenschappelijke onderzoeken en doeleinden. Het is een minder bekende vorm uit de groep van arylcyclohexylamines. 3-ME-PCP wordt vaak verward met 3-MEO-PCP en dat valt te begrijpen. In veel opzichten lijken de stoffen op elkaar, echter heeft 3-ME-PCP een kortere werkingsduur dan 3-MEO-PCP. Daarnaast heeft het minder effect op de gedachtegang van een persoon, maar zorgt het wel voor meer euforie. Tegenwoordig wordt er veel onderzoek gedaan nog naar de werking en effecten van 3-ME-PCP. Dit moet uiteindelijk voor meer duidelijk zorgen naar de effecten ervan op de gezondheid.  

  Wat is PCP?

  PCP, ook wel bekend als phencyclidine, was van oorsprong een middel dat ontwikkeld werd als narcosemiddel. De stof is meestal in poedervorm. In het verleden werd het daarom veel gebruikt tijdens operaties en onderzoeken door medische specialisten. Tegenwoordig wordt het middel echter niet meer als narcosemiddel gebruikt, aangezien het sterke bijwerkingen kon hebben op patiënten. Na het stoppen met dit middel, kwam dezelfde fabrikant met het middel ketamine op de markt.   PCP was anders dan de meeste narcosemiddelen die we kennen. Het zorgde er namelijk voor dat de patiënt niet buiten bewustzijn raakte, maar in een soort van trans terecht kwam. Eenmaal in deze trans voelde de patiënt geen pijn meer. Een medische patiënt onder invloed van PCP leek zich dan ook niet bewust te zijn van hun lichaam. Daardoor stond het middel ook wel bekend als een dissociatief anestheticum. Dit betekent letterlijk ‘scheiding van lichaam en geest’ en ‘pijnstiller’.  

  Werking en effecten van PCP, 3-ME-PCP en 3-MEO-PCP

  De stoffen 3-ME-PCP en 3-MEO-PCP vallen allebei onder de groep van PCP. De enige verschillen zijn het doeleinde van de stof, de werkingsduur en verschillende effecten die de stoffen op het menselijk lichaam kunnen hebben. Vandaar dat er tegenwoordig nog steeds veel onderzoek gedaan wordt naar verschillende PCP stoffen.   PCP en ketamine lijken veel op elkaar in sommige opzichten. Echter is de kans groter dat men bij PCP meer last krijgt van verwarring, agressie en psychoses. De stof zorgt ervoor dat een patiënt enigszins gedesoriënteerd raakt, zorgeloos wordt en een ‘high’ gevoel beleeft. Afhankelijk van de dosering kan een totaal gevoel van gevoelloosheid ontstaan. Ook is het mogelijk dat, afhankelijk van de dosis, hallucinaties kunnen ontstaan. Het wordt door medische experts dan ook altijd aangeraden dat PCP stoffen zoals 3-ME-PCP en 3-MEO-PCP alleen voor medische doeleinden gebruikt wordt. Dit zodat er adequaat gehandeld kan worden en er altijd iemand in de buurt is met een medische achtergrond.  

  3-HO-PCP

  Net zoals de voorgaande besproken stoffen, valt 3-HO-PCP ook onder de phencyclidine groep. Bij 3-HO-PCP wordt de werking van elektrische signalen in het brein verstoord. Hierdoor kan vergetelheid ontstaan, maar ook een mindere werking van het motorisch zenuwstelsel. Afhankelijk van de dosis kan dit beweging zeer lastig maken. Ook bij deze stof geldt dat het alleen door medisch getrainde mensen gebruikt mag worden.

  PCP kopen

  Bij Funcaps NL is het mogelijk om 3-MEO-PCP, 3-ME-PCP en 3-HO-PCP te kopen om te gebruiken voor wetenschappelijke doeleinden. Deze vallen in de categorie ‘’Research Chemicals’’. Onder het kopje ‘ Research Chemicals’ op onze website zijn er tal van deze stoffen te vinden. Medische onderzoeken naar de werking en effecten van deze research chemicals, worden volop uitgevoerd. Ondanks vele nieuwe inzichten valt er nog altijd veel te leren over hoe deze research chemicals toegepast kunnen worden. Nieuwe onderzoeken kunnen leiden tot nog veiligere stoffen met betere werkingen en effecten. PCP kopen bij Funcaps NL is altijd vertrouwelijk en betrouwbaar.    
  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.