Sananga Water

(1)
 1. € 14,95
  Op voorraad

  De water oogdruppels Sananga helpt bij het diep reinigen op energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Sananga brengt de energieën weer in balans en zorgt voor volledig evenwicht, focus en gemoedsrust. Effecten van Sananga water oogdruppels zijn onder andere verbetering van dag- en nachtzicht, helder dromen, diepe meditatie en nog veel meer!

  Uit de wortels en schors van de Tabernaemontana undulata struik wordt Sananga gemaakt, het is een soort melkhout in de familie Apocynacceae. Sananga wordt van oudsher traditioneel door stammen die in het Amazonegebied leven gebruikt en wordt daar ook als heilig beschouwt!

   

  Sananga staat bekend om zijn effecten op het gezichtsvermogen en de visualisatie. Het heeft een geneeskrachtige werking die ondersteuning biedt bij onder andere verbetering van dag- en nachtzicht, diepere meditaties en de drukke geest tot rust te brengen.

   

  Sananga water dien je toe in beide oogleden, vandaar dat er (bijna) alleen oogdruppels met Sananga te verkrijgen zijn. Bij toediening even de oogleden voor een paar seconden sluiten, daarna rustig en zachtjes knipperen met de ogen.

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.