Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Bezorginformatie

(0)

Boven de €100 gratis verzending in Nederland!
Als u binnen Nederland op werkdagen voor 16:30 besteld, dan is uw bestelling dezelfde dag verzonden!
Alle bezorgopties zijn volledig discreet!

Binnen Nederland hebben wij de volgende bezorgopties:

 • € 1,95 Postzegel verzending - Funcaps is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte post

  Bij deze bezorgoptie wordt uw bestelling in een enveloppe met postzegel in uw brievenbus afgeleverd. U hoeft dus niet thuis te zijn! Omdat deze methode van verzenden niet te traceren is, is het op risico van de klant om hiervoor te kiezen. Let daarom goed op of u uw adresgegevens correct heeft ingevuld!
  Postzegelzendingen duren normaal 1 tot 3 werkdagen voordat ze geleverd worden. In uitzonderlijke gevallen kan het wel tot 7 dagen duren.


 • € 3,85 Briefpost met tracking PostNL

  Bij deze bezorgoptie wordt uw bestelling in een grotere bubbeltjesfolie enveloppe of in een brievenbusdoosje door PostNL in uw brievenbus afgeleverd. Hier hoeft u dus ook niet thuis voor te zijn. Omdat bij deze zending een tracking zit staan wij garant voor de aflevering!

  U krijgt uw tracking per mail nadat wij uw order hebben verwerkt.


 • € 6,78 PostNL Thuis Bezorgd

  Bij deze bezorgoptie wordt uw bestelling als pakket aan huis door PostNL afgeleverd. Deze doosjes passen niet door de brievenbus en hier zult u dus wel thuis voor moeten zijn. Omdat bij deze zending ook een tracking zit staan wij garant voor de aflevering!

  U krijgt uw tracking per mail nadat wij uw order hebben verwerkt.

 • € 6,78 PostNL Pickup Point

  Bij deze bezorgoptie wordt uw bestelling als pakket op een PostNL servicepunt bij u in de buurt door PostNL afgeleverd. U kunt zelf selecteren op welk punt u het geleverd wilt hebben. Omdat bij deze zending ook een tracking zit staan wij garant voor de aflevering!

  U krijgt uw tracking per mail nadat wij uw order hebben verwerkt.

 • €6,95 Pakketpunt of Thuis Bezorgd PostNL

  Bij deze bezorgoptie kunt u ervoor kiezen om uw bestelling via PostNL als pakket bij u thuis te laten bezorgen of bij een PostNL pakketpunt af te laten leveren. Let er wel op dat u daadwerkelijk een Pakketpunt selecteert als u het naar een Pakketpunt wilt laten versturen. Omdat bij deze zending ook een tracking zit staan wij garant voor de aflevering!

  U krijgt uw tracking per mail nadat wij uw order hebben verwerkt.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.