Kratom

Kratom-kopen

 

Bij Funcaps bestel je gemakkelijk online jouw favoriete Kratom. Belangrijk om te weten is dat wij onze Kratom zelf importeren uit Indonesië. Wij zitten zelf dus direct bij de bron en kunnen jullie daarom de beste kwaliteit aanbieden!

Kratom is afkomstig uit Zuidoost-Azië en is de verkorte naam van de plant Mitragyna speciose Korthals. Wanneer je voor deze drug gaat kun je de effecten vergelijken met die van opiaten, alleen is dit milder. Ga je voor een lage dosis? Dan kun je een euforisch en stimulerend effect verwachten. Bij een hogere dosis zijn de effecten kalmerend. De effecten beginnen na 5 á 10 minuten en kunnen enkele uren aanhouden. Bekijk meer hallucinerende drugs in onze smartshop.

Kratom kan hersenreceptoren zoals morfine stimuleren, hoewel met veel minder ernstige bijwerkingen. Deze kruidenplant van Kratom is een psychoactieve plant die wordt gebruikt als kruidengeneesmiddel en traditionele medische ingrediënten in een aantal regio's van de Verenigde Staten, Europa en Azië. Het is bekend dat Kratom chronische ziekten en fibromyalgie kan genezen.

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 52

Pagina
per pagina
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.