Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Kratom

Kratom Maeng Da Red - 25 gram

€ 7,95

Kratom Maeng Da Red werkt zowel energiegevend als pijnstillend.

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
215% € 6,75
425% € 5,99
1037% € 4,99
2053% € 3,75
4056% € 3,50
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom Maeng Da Red informatie

Kratom wordt al heel lang gebruikt als geneesmiddel. Ook ook Maeng Da Red kan bij een hoge dosis pijnstillend werken.

 

Kratom Maeng Da Red werking

Kratom Maeng Da Red staat bekend om haar zowel energiegevende werking als pijnstillende werking. Bij lage tot normale dosis heeft een sterk stimulerende werking. Bij hogere dosering werkt Meang Da Red verdovend. De effecten werken uitzonderlijk lang door. De bladeren van de Red Maeng Da zijn natuurlijk pijnstillend en zonder bijwerkingen.

De langdurige Kratom-gebruikers suggereren dat Red Maeng Da nuttig kan zijn voor chronische pijn. Vanwege de hogere concentratie actieve Kratom alkaloïden, heb je ongeveer 20% minder Maeng Da nodig in vergelijking met andere Kratom soorten om de volledige effecten te voelen.

Gebruikswijze Kratom

Drinken
Kratom komt in vele vormen. Van gedroogde en gemalen bladeren, poeders, tot aan tencturen en extracten. De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Capsules
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

Dosering Kratom Maeng Da Red

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.