Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Peyote

(1)
 1. € 8,95

  Op voorraad

  Peyote

  Lophophora williamsii (Peyote) komt oorspronkelijk uit Mexico en het zuiden van de VS, wat betekent dat ze dol is op zeer droge en zonovergoten groeiomstandigheden. Peyote groeit het beste op zeer minerale grond. Een mix van 50% zand, 25% grit of bims en 25% gewone potgrond is het beste groeimedium gebleken voor dit soort bijzondere cactussen.

  Peyote seeds

  Als je Peyote kweekt, zorg dan voor een minimumtemperatuur van 10ºC en veel direct zonlicht en je Peyote-cactussen zullen gedijen. Peyote zal uitgroeien tot een lichtgroene cactus met een bolvorm met roze/witte bloemen.

  Effecten

  Al vele jaren zijn mensen zich bewust van de psychoactieve effecten van de Peyote. Het gebruik van de Peyote om medicinale en religieuze redenen is al duizenden jaren bekend bij de inboorlingen in Mexico. De Peyote is een knoopvormige cactus die normaal gesproken een diameter van 10 tot 13 cm kan bereiken. De Peyote is een van de langzaamst groeiende cactussen die er zijn, maar als ze op de juiste manier wordt gekweekt, kan ze thuis veel sneller worden gekweekt dan in het wild.

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.