Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

DMC (Dimethocaine)

(1)

Dimethocaine (DMC) is een nieuwe research chemical die vergelijkbare effecten heeft als cocaïne, maar er is nog weinig bekend over de bijwerkingen. Het wordt gemaakt in laboratoria door het combineren van stoffen zoals lidocaïne en cafeïne. DMC kan onder andere euforie, pijnstillende effecten en een versnelde hartslag veroorzaken, maar het gebruik ervan wordt sterk afgeraden vanwege de risico's en het gebrek aan onderzoek.

 1. € 24,95

  star star star star star
  3 recensies
  Niet op voorraad

  WAT IS DIMETHOCAINE (DMC)

  Dimethocaine (ook wel bekend als 94-15-5) is een nieuwe soort research chemical. Uit onderzoek blijkt dat deze stof zorgt voor vergelijkbare effecten die optreden na het gebruik van cocaïne. Er zijn een aantal vergelijkbare effecten vastgesteld, maar aan de andere kant is er nog vrij weinig bekend over het middel en de eventuele bijwerkingen. Dit is namelijk een “designer variant” waarbij het kenmerkend is dat ze vrij nieuw zijn en dat effecten nog niet volledig in kaart zijn gebracht. Om uiteindelijk deze effecten beter te kunnen bepalen, kun je zelf onderzoek doen naar deze stof met behulp van www.Funcaps.nl.


  HET ONTSTAAN VAN DMC

  Het is niet bekend wanneer DMC precies is ontwikkeld. Deze stof is in ieder geval wel veel later ontstaan dan het vergelijkbare middel cocaïne. Net zoals bij de meeste designer varianten, kan men ervan uitgaan dat deze stof gemaakt is in een laboratorium door onder andere de stoffen lidocaïne en cafeïne met elkaar te combineren. Vervolgens zijn hier enkele genetische aanpassingen aan gedaan en is dimethocaine ontwikkelt. DMC kopen is niet gemakkelijk en gebeurt vooral via connecties in het ondergrondse drugscircuit. Wil je het middel, vergelijkbaar met cocaïne, wetenschappelijk testen? Dan ben je hiervoor bij Funcaps aan het juiste adres.

  WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN DMC

  De designerstof DMC kan zorgen voor een aantal effecten. Lang niet al deze effecten zijn al vastgesteld en onderzocht, waardoor het gebruiken van deze stof ten zeerste afgeraden wordt. De bekende effecten zijn het voelen van euforie, veroorzaken van een pijnstillend en verdovend effect en een acceleratie van adrenaline. Bijwerkingen zijn onder meer hartkloppingen en overdreven veel zweten. Wees dus gewaarschuwd en gebruikt deze middelen NIET voor eigen consumptie!

  WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN EN RISICO’S VAN DMC

  Over DMC is nog vrij weinig bekend.  Net zoals andere research chemicals komt dit door het ontbreken van een overzicht van de farmacologisch vastgestelde werkingen en het geringe onderzoek dat is uitgevoerd naar DMC. De wetenschappers die het middel verder hebben onderzocht nemen aan dat de stof een soortgelijk risicoprofiel en toxiciteit als cocaïne bevat. Er is echter nog niet voldoende bewijs om deze uitspraken ook als feiten te kunnen bestempelen. Om hier een uiteindelijk antwoord op te kunnen geven, dienen er dus meer studies gedaan te worden naar dit middel en de risico’s. Wanneer meer mensen onderzoek doen naar deze stof kan er eindelijk een duidelijk overzicht van de effecten gemaakt worden. DMC kopen of bestellen en dit onderzoeken, kan bijdragen aan het gehele onderzoek naar deze stof. Jij kan hiermee een bijdrage leveren aan de wetenschap.

  DE RISICO’S VAN CONSUMEREN

  Zoals altijd is er een groep mensen die ondanks alle waarschuwingen alsnog ervoor kiest om het middel te consumeren. Ten eerste raden wij dit ten zeerste af en ten tweede is er niets tot weinig bekend over eventuele langdurige neveneffecten of complicaties. Consumeren van dit middel kan daardoor hevige gevolgen hebben. Het combineren met andere middelen wordt al helemaal afgeraden. Dit kan namelijk zorgen voor een overdosis aan prikkels met ernstige gezondheidsproblemen tot mogelijk gevolg.

  Let op: alle informatie over deze research chemicals en de research chemicals zelf zijn alleen voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. Deze producten zijn géén supplementen zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.

  DMC BESTELLEN ALS RESEARCH CHEMICALS

  Benieuwd geworden naar de werking van DMC? Wil jij graag meehelpen met het onderzoek naar dit nieuwe middel? Bestel dan gemakkelijk en snel via Funcaps. DMC kopen kan bij ons op een zeer veilige en verantwoorde manier. Nadat de bestelling bevestigd is, sturen wij een e-mail met verzendbevestiging en geven we hierin aan hoelang het duurt voordat je pakketje binnen is.

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.