Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Apurina Rapé

(1)
 1. € 21,95

  Op voorraad

  Apurina Rapé

  Rapé Apurinã Green

  Deze groene Rapé is beroemd van de Apurinese bevolking. Het bijzondere is dat in deze rapé geen as wordt verwerkt. Er worden alleen lokaal geoogste planten uit het bos gebruikt.

  Wat is Rapé?

  De heilige tabak en planten worden fijngemalen, gefilterd, opnieuw gemalen en gezeefd tot er uiteindelijk een heel fijn poeder-achtige substantie ontstaat. De sjamanen brengen tijdens het maken van de rapé uren door met bidden, zingen en geven de rapé hun zegeningen en intenties mee. Hierdoor is het een prachtig heilig medicijn. Indianen zien het nemen van rapé als een vorm van een gebed voor de moeder natuur. Net als bij de inzet van andere heilige planten is het goed om een intentie vast te stellen voordat je met rapé werkt.

  Effecten

  Over rapé en zijn effecten en genezende kwaliteiten valt veel te zeggen. Het is iets dat je zelf moet ervaren om een ​​juiste persoonlijke ervaring te krijgen over de ware kracht ervan. Over het algemeen kan rapé een positief grondend, zuiverend en beschermend gevoel geven. Het maakt de geest stil en brengt iemand snel en krachtig in een meditatieve staat. Rapé reinigt de fysieke en alle energetische lichamen en chakra’s

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.