Poppers Store

Poppers store

Poppers-kopen

 

Poppers maken jouw momenten nóg leuker en worden voornamelijk gebruikt bij seksuele activiteiten. Het zijn vluchtige vloeistoffen die een korte roes geven en de seksuele ervaring intenser maken. Als je direct uit het flesje snuift, is het effect vrijwel direct merkbaar. Voel het plezier 3 á 5 minuten lang!

In het flesje zit een heldere vloeistof met een sterke geur. De vloeistof bestaat uit één of meerdere vluchtige snel verdampende nitrietverbindingen.

Oorspronkelijk werd amylnitriet gebruikt in de medische wereld bij hartkwalen, zoals vernauwing van de kransslagader, omdat het een vaatverwijdende werking heeft. Amylnitriet werkt maar zeer kort. Daarom worden er voor medische toepassingen tegenwoordig andere middelen gebruikt.

Kleine poppers

Onze kleine maat poppers zijn verkrijgbaar in flesjes tot en met maximaal 10 ml. Door het kleine formaat zijn ze ideaal om mee te nemen. 

Medium poppers

De medium formaat poppers zijn nét iets groter dan onze kleine poppers en zijn verkrijgbaar in flesjes van 15 ml. De perfecte hoeveelheid voor als je er iets langer van wilt genieten.

Grote poppers

Als je op zoek bent naar een groter formaat hebben wij ook poppers verkrijgbaar van 24 ml tot en met 30 ml. 

Bestsellers

Nog geen ervaring met poppers en geen idee welke optie voor jou de beste is? We hebben de bestverkochte poppers voor je op een rijtje gezet zodat er altijd een goede optie tussen zit. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 83

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 83

Pagina
per pagina
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.