Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

3-FMC

(1)

3FMC is een research chemical, die valt onder de cathinonen. De RC staat bekend om zijn stimulerende werking. Je kunt 3FMC kopen bij Funcaps. Bij ons kun je kwalitatieve research chemicals vinden, zodat je met goed materiaal je onderzoek kunt verrichten. Onze RC’s zijn daarom niet geschikt voor menselijke consumptie; alleen voor onderzoeksdoeleinden.

 1. € 9,50

  star star star star star
  2 recensies
  Niet op voorraad

  Wat is 3FMC?

  3 FMC is een research die behoort tot de cathinonen familie. 3-FMC is de afkorting van 3-Fluoromethcathinone en is vooral bekend geworden om zijn stimulerende werking. Deze verbinding is chemisch verwant aan methcathinon en wordt vaak gebruikt in onderzoek naar de effecten van stimulantia. 3-FMC staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen, die vergelijkbaar zijn met die van amfetaminen.

  3FMC werking

  3 FMC bevat een fluoratoom. Dit atoom verandert de chemische structuur van deze RC dusdanig dat hij andere effecten en eigenschappen introduceert, in tegenstelling tot andere verwante RC’s. Het middel werkt in op de afgifte en opname van bekende neurotransmitters, die effecten als euforie en alertheid creëren. Denk hierbij aan stofjes al noradrenaline en dopamine. 3 FMC krijg je in poeder en kan op meerdere wijzen onderzocht worden: oraal of nasaal.

  3FMC effecten

  Er is nog weinig onderzoek verricht naar 3 FMC en de effecten ervan, maar uit online ervaringsrapporten is naar voren gekomen dat 3FMC de volgende effecten heeft:

  • Euforische gevoelens
  • Stimulatie
  • Verhoogde empathie
  • Waakzaamheid neemt toe
  • Meer energie
  • Minder slaap nodig
  • Vergroot sociaal gedrag
  • Betere focus
  • Stijging zelfverzekerdheid
  • Verhoogd libido

   

  3-FMC bijwerking

  3-FMC poeder is een relatief nieuwe stof, waardoor er dus weinig over bekend is. Wel zijn er een aantal negatieve bijwerkingen reeds ontdekt, zoals verlies van eetlust, een verhoogde hartslag en een verhoogde bloeddruk. Bovendien kan de RC een irritatie veroorzaken in de luchtwegen en ogen.

  3-FMC dosering

  Hoeveel 3 FMC poeder een goede dosis is, verschilt per persoon. Het is namelijk afhankelijk van dingen als individuele tolerantie, gezondheidstoestand en gewicht. Over het algemeen wordt gesteld dat 1 gram 3FMC poeder een sterke doch veilige dosering is.

  3-FMC kopen? Dat doe je bij Funcaps

  Wil jij ook 3FMC bestellen voor je onderzoek? Bestel deze RC en andere research chemicals dan op Funcaps. Wil je bijvoorbeeld andere cathinonen ook onderzoeken, zoals Pentedrone of MDPHP? Dan vind je ze bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige research chemicals, die we uiterst discreet verzenden. We weten namelijk dat niet iedereen open minded genoeg is voor specifiek onderzoek en daarom bevatten onze leveringen geen informatie over wat in de pakketten zit. Zo koop je veilig, kwalitatieve 3FMC bij Funcaps.

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.