Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

3-CEC

(1)

3-CEC, ook wel bekend als 3-Chloroethcathinone, is een stimulerende stof behorend tot de synthetische cathinonen. Het heeft vergelijkbare effecten als amfetaminen, verhoogt de neurotransmitterniveaus en kan leiden tot euforie, verhoogde alertheid en visuele vervormingen. We verkopen het enkel als onderzoeksmiddel, met een zuiverheidspercentage van 98%.

 1. € 12,50
  Vanaf € 11,00
  star star star star star
  4 recensies
  Niet op voorraad

  3-CEC kopen

  3-CEC, ook bekend als 3-Chloroethcathinone, is een stimulerende stof die behoort tot de synthetische cathinonen. Het is structureel vergelijkbaar met andere cathinonen, zoals mephedrene en 2-MMC. Geïnteresseerd in deze research chemicals? Koop jouw mephedrene poeder of 2-MMC kristalpoeder via deze links.


  Wat zijn cathinonen?

  De synthetische cathinonen zijn een groep chemische verbindingen die behoren tot de cathinone-familie. Ze hebben stimulerende eigenschappen, die lijken op de amfetaminen. De natuurlijke voorkomende cathinonen worden gevonden in de bladeren van de khat-plant. Synthetische cathinonen worden echter in laboratoria gemaakt en hebben vaak sterkere effecten dan natuurlijke cathinon. Ze worden meestal verkocht als wit poeder, kristallen, capsules of tabletten.

  3-CEC werking

  3CEC werkt, doordat er door de stof een stimulatie plaatsvindt van de neurotransmitters in ons centrale zenuwstelsel. De neurotransmitters beïnvloeden verschillende functies in ons lichaam, zoals de emoties. De RC verhoogt de niveaus van dopamine, noradrenaline en serotonine, wat resulteert in een verhoogde alertheid, euforie en stimulatie.

  3-CEC ervaringen

  Uit gebruikersrapporten zijn een aantal effecten van 3 CEC naar voren gekomen. Hieronder volgt een opsomming van deze 3-CEC ervaringen:

  • Euforie
  • Hogere zelfverzekerdheid
  • Beter empathisch vermogen
  • Gevoelens van saamhorigheid, verbondenheid en openheid
  • Verhoogd energielevel
  • Betere alertheid en focus
  • Intense visuele vervormingen

  Verschil 3 CEC en 3-MEC

  3-CEC en 3-MEC zijn beide stimulerende stoffen die behoren tot de cathinone-familie. Hoewel ze enige overeenkomsten vertonen, zijn er ook belangrijke verschillen tussen deze twee verbindingen. Het belangrijkste verschil ligt in de chemische structuur. 3-CEC heeft deze chemische formule: 3-Chloroethcathinone. 3-MEC staat voor 3-Methylethcathinon. Het verschil zit hem dus in het "eth-" of "methyl-" gedeelte van de naam, wat verwijst naar de specifieke koolstofketen die aan de cathinonstructuur is gekoppeld. Koop je 3MEC producten ook snel via deze link voor een nog leuker wetenschappelijk experiment.  

  Dosering en inname

  3CEC kun je bestellen in verschillende verschijningsvormen. Let wel op dat het een research chemical is en om die reden dus niet geschikt is voor recreatieve consumptie. Bij Funcaps bieden we hoogwaardige kwaliteit kristalblokken aan, bestaande uit 98% zuivere stof.

  Bijwerkingen

  Hoewel 3-CEC enkele positieve effecten kan hebben, is het belangrijk om op de mogelijke bijwerkingen en risico's te wijzen. Uit de ervaringsrapporten kwam naar voren dat mensen last kunnen krijgen van bijwerkingen zoals verhoogde hartslag, slapeloosheid, verhoogde bloeddruk en angst. Langdurig of excessief gebruik kan leiden tot ernstigere gezondheidsproblemen en verslaving.

  3-CEC bestellen

  3CEC kopen doe je bij Funcaps.nl. Wij verkopen 3 CEC en een uitgebreid assortiment andere hoogwaardige research chemicals. Bovendien verkopen wij ook veel verschillende merken poppers om je seksleven spicier te maken. En als we ons dan toch al in de slaapkamer bevinden, dan hebben we ook allerhande seksartikelen voor je in de collectie. Van pillen tot seksspeeltjes; bij ons vind je het allemaal.

  GEVARENAANDUIDINGEN 3 CEC 

  Het middel kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

  VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN 3-CEC

  BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.