Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

4F-PiHP

(1)

4F-PIHP, ook bekend als 4-FLuoro-Alfa-PiHP, is een kunstmatige cathinon die populair wordt binnen de wetenschappelijke gemeenschap. Het heeft stimulerende en psychoactieve effecten, zoals hallucinaties, een hogere seksdrive, euforie en een sociaal stimulerend effect. Het beïnvloedt de neurotransmitters noradrenaline, dopamine en serotonine in het lichaam, maar moet uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden worden gekocht. De eerder genoemde effecten komen uit onderzoek en anekdotisch bewijs.

 1. € 20,00

  Niet op voorraad

  4f-pihp

  Onder de échte wetenschappers is dit middel bekend als 4-FLuoro-Alfa-PiHP. 4F-PiHP is ondertussen al sinds 2017 op de markt en begint anno 2023 écht populair te worden binnen de wetenschappelijke gemeenschap. Hierbij moeten we toegeven, dit is het geval voor veel ‘substituted cathinones’. Hiermee wordt verwezen naar de groep kunstmatige cathinonen, die ook te vinden zijn in onze webshop! De reden waarom deze ‘kunstmatig’ genoemd worden, is omdat deze resultaat zijn van een gecontroleerde wetenschappelijke omgeving (en dus niet uit de natuur komen). Deze kunstmatige cathinonen worden gekenmerkt door hun stimulerende en psycho-activerende bestandsdelen, die ontdekt zijn door middel van wetenschappelijk onderzoek. Hierbij is de kern een lichaamseigen stof, namelijk Fenylthylamine, met een alkyl groep die vast zit aan een alfa carbon. Daarnaast is er ook een Keton groep, óók een lichaamseigen stof, die vast zitten aan bèta carbonen.


  Wat zijn de effecten van pihp?

  De effecten van PiHP zijn zowel stimulerend als psych stimulerend. Onderzoek onder proefpersonen in een gecontroleerde omgeving wezen uit dat 4F-PiHP een invloed heeft op het centrale zenuwstelsel. Hieronder kunnen de volgende effecten mogelijk vallen:

  • Hallucinaties
  • Een hogere seksdrive
  • Een euforisch gevoel
  • Lagere risico inschatting
  • Zelfverzekerdheid
  • Sociale boost
  • Veel gedachten

  Onderzoek heeft ook laten blijken dat 4F-PiHP een directe invloed heeft op drie neurotransmitters in het lichaam van de mens, namelijk: noradrenaline, dopamine en serotonine. Deze drie neurotransmitters zorgen er samen voor dat de proefpersonen in het onderzoek de bovengenoemde effecten ervaarde. Wij willen graag blijven benadrukken dat dit middel énkel voor onderzoeksdoeleinden gekocht dient te worden. Ben jij een wetenschapper die benieuwd is naar de nieuwste trends binnen de wereld van research chemicals? Dan is 4F-PiHP hetgeen wat je zoekt! Niet helemaal hier van overtuigd, maar wil je toch cathinonen onderzoeken? Neem dan eens een kijkje op onze 3-CMC pagina!

  Is 4f-pihp legaal?

  Ja, momenteel, dus in juni ’23, is het legaal om 4f-PiHP te kopen als onderzoeksmiddel. Nogmaals benadrukken we dat het alleen als onderzoeksmiddel gekocht dient te worden, net zoals onze andere research chemicals die te vinden zijn op onze website. Als Funcaps het verkoopt dan is het legaal voor onderzoeksdoeleinden!

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.