Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

4F-PiHP

4f-Pihp Poeder

€ 20,00

De prijzen van onze 4f-Pihp Poeder zijn per gram, let dus goed op wanneer je het besteld! Zo zorg je er voor dat je altijd de juiste doseringen hebt voor je onderzoek!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

4f-Pihp Poeder kopen

Funcaps is momenteel een van de enige aanbieders in Nederland waar je 4F-PiHP Poeder kunt kopen voor onderzoeksdoeleinden! Waar sommige aanbieders enkel a-PiHP aanbieden, wat wij óók verkopen bij deze link, bieden wij specifiek ook 4F-PiHP Poeder aan! Dit is perfect voor de onderzoeker die mee wilt doen aan de cathinonen hype die ontstaan is anno 2023! Wil jij niet achter blijven in vergelijking met je mede-onderzoekers? Koop dan vandaag nog 4F-PiHP Poeder!

Is het legaal?

4F-PiHP poeder is legaal in Nederland, mits het gebruikt wordt voor onderzoeksdoeleinden. Dit is ook de enige intentie waarvoor wij deze research chemical verkopen: voor onderzoek!

Gevarenaanduidingen 4F-PiHP poeder:

  • Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.
Veiligheidsaanbevelingen 4F-PiHP poeder:

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • De poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.