Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

2-CMC

(1)
 1. € 12,50

  Niet op voorraad

  2-CMC

  2-CMC is een onderzoeksmiddel met een onderzochte oppeppende werking! Deze stof is nauw verwant aan het beter bekende 3-MMC of 4-MMC. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit stofje veel lijkt op zijn ‘grote broers’, met als groot verschil dat het legaal is om te bestellen bij Funcaps! Let er wel op: het wordt enkel verkocht voor onderzoeksdoeleinden, niet voor consumptie! Wij geloven er heilig in dat iedereen op zijn of haar eigen manier experimenten moet kunnen uitvoeren, zonder dat mensen op de vingers kijken. Daarom verzenden wij elk pakket, of het nou een research chemical, een snuiftafel of een lekker blikje Despo is, met de hoogste vorm van discretie. Niemand, zelfs de postbode niet, zal weten wat in jouw pakketje zit! Toch bang voor pottenkijkers? Laat dan je onderzoeksmiddelen bezorgen bij een pick-up point bij jou in de buurt!


  Wat is 2-CMC?

  2-CMC is een synthetische stimulant en entactogeen die behoort tot de cathinon-klasse. Als je écht een onderzoeker bent dan moet je gewoon een keer 2-CMC onderzocht hebben! 2-CMC is een nauw verwante chemische analoog van het beter bekende 3-CMC) Dit stofje staat erom bekend dat het vergelijkbare effecten produceert als andere cathinon-stimulerende middelen in een klinische setting, waaronder verhoogde energie, euforie en verhoogde sociabiliteit. Het is echter belangrijk op te merken dat de veiligheid en langetermijneffecten van 2-CMC nog niet goed onderzocht zijn. Het is dus aan jou als toekomstig wetenschapper om dit te ontdekken!

  Wat zijn effecten 2CMC?

  De effecten van 2CMC kunnen variëren per experiment, maar de effecten die vaak terugkomen in de gedeelde ervaringen en onderzoeken zijn:

  • Zelfverzekerd gevoel
  • Meer energie
  • Euforie
  • Beter empathisch vermogen
  • Gevoel van saamhorigheid
  • Gevoel van verbondenheid
  • Gevoel van openheid

  Het verhoging van empathisch vermogen en het open staan tegenover andere proefpersonen blijkt overeen te komen met het onderzoek naar het minder bekende benzofuran stofje 6-apb. Mocht de opvolger van Miauw Miauw niks voor jouw zijn, dan kan je ook eens klikken op de link hier voor!

  Hoelang duren de effecten van 2 CMC?

  De duur van de effecten van 2 CMC kan variëren afhankelijk van factoren zoals de dosis, de zuiverheid van de stof, de gebruikerservaring en individuele biologische factoren. Over het algemeen begint de werking binnen enkele minuten tot een half uur na inname en kan het 3 tot 6 uur aanhouden. Het piekeffect van de drug wordt echter binnen 1-2 uur na inname bereikt en gaat gepaard met intensere effecten. Na de piek neemt de intensiteit van de effecten af en kan de gebruiker zich moe beginnen te voelen.

  2-CMC dosering

  De vuistregel bij 2-CMC is 1,5 milligram per KG lichaamsgewicht van je proefpersoon. Bij experimenten horen doseringen, zo weet je immers wat verschillende effecten kunnen zijn in verschillende scenario’s. We raden aan altijd op te schrijven wat de gekozen doseringen zijn vóór het experiment begint, om zodanig een accurate analyse te kunnen maken.

  In welke vorm is 2-CMC verkrijgbaar?

  2-CMC is bij Funcaps verkrijgbaar in kristalpoeder-, kristalbrokken- en pelletsvorm. Het kan variëren in kleur van wit tot paars of bruin.

  Verschil tussen 2-CMC, 3-MMC en 4-MMC

  2-CMC, 3-MMC en 4-MMC zijn allemaal synthetische stimulerende middelen die behoren tot de cathinon-klasse en die chemisch verwant zijn aan de actieve stof in khat, een plant die veel wordt gebruikt in sommige delen van Afrika en het Midden-Oosten. Het belangrijkste verschil tussen deze drie stoffen is hun chemische structuur en het feit dat de research chemical die wij hier aanbieden legaal is voor onderzoek.

  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.