Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

2C-B-FLY

(1)

2C-B-FLY is een onderzoekschemische stof die verkrijgbaar is bij Funcaps voor wetenschappelijke doeleinden. Het heeft psychedelische effecten, zoals veranderingen in zintuiglijke waarneming en hallucinaties. Funcaps biedt betrouwbare kwaliteit en een goede prijs voor 2C-B-FLY en andere research chemicals.

 1. € 6,95

  star star star star star
  1 recensie
  Niet op voorraad

  2c-B-Fly kopen

  2C-B-FLY, Research Chemical, ook wel 8-bromo-2,3,6,7-benzo-dihydro-difuran-ethylamine. Het middel wordt voor research doeleinden gebruikt en mag ook alleen uitsluitend hier voor gekocht worden. Het is verkrijgbaar in pellets. Wij staan garant voor de kwaliteit en de herkomst.

  2C-B-FLY is een chemische stof die behoort tot de phenethylaminen. Deze stof is voor onderzoek en mag alleen voor dit doel worden gebruikt. Echter kan het ook effecten hebben op het lichaam wanneer het wordt geconsumeerd. Houd er rekening mee dat deze effecten niet alleen positief zijn en dat er een reden is dat 2C-B-FLY alleen voor wetenschappelijke doeleinden mag worden gebruikt. Hier zullen we de effecten bespreken om er zeker van te zijn dat u het alleen voor de juiste doeleinden gebruikt.
  Funcaps verkoopt alleen 2CB Fly. je kan 2CB Fly kopen bij Funcaps. Wij garanderen een hoge kwaliteit, zodat u het kunt gebruiken voor onderzoeksdoeleinden. Niet voor consumptief gebruik.


  2C-B-FLY EFFECTEN EN EIGENSCHAPPEN

  2C-B-FLY is een psychedelisch middel die de zintuigen verandert, waardoor kleuren levendiger lijken en objecten helderder lijken. Het kan ook hallucinaties, euforie en veranderde denkprocessen veroorzaken. Het is een derivaat van de psychedelische stof lyserginezuurdiëthylamide, die in de jaren 40 werd ontwikkeld. 2C-B-FLY werd voor het eerst gesynthetiseerd in het begin van de jaren 1960 door een team van onderzoekers onder leiding van Alexander Shulgin. Pas aan het eind van de jaren 1970 begon  recreatief gebruikt te worden. De effecten van 2C-B-FLY variëren afhankelijk van de dosering, maar duren over het algemeen 4-6 uur. Bij lagere doses produceert het mildere effecten, waaronder verhoogde visuele en auditieve hallucinaties. Hogere doses kunnen intensere effecten veroorzaken, zoals synesthesie, waarbij kleuren op een andere manier worden ervaren dan ze normaal zouden zijn. Het kan ook veranderingen veroorzaken in lichaamstemperatuur, hartslag en bloeddruk. Bij hoge doses kan 2C-B-FLY leiden tot een veranderde staat van bewustzijn.

  DE RISICO'S

  De risico's van het gebruik van 2C-B-FLY omvatten nadelige effecten op het lichaam en de geest en de mogelijkheid van verslaving. De stof kan hallucinaties, euforie en veranderingen in de zintuiglijke waarneming veroorzaken. Het kan ook een veranderde staat van bewustzijn veroorzaken. 2C-B-FLY kan ook veranderingen in de lichaamstemperatuur veroorzaken, ook dit biedt risico's voor het lichaam en je gezondheid. Hoge doses kunnen leiden tot een overdosis, wat dodelijk kan zijn. Daarom kunt u bij Funcaps alleen 2C-B-FLY kopen voor wetenschappelijke doeleinden en niet voor consumptief gebruik.

  2CB FLY kopen BIJ FUNCAPS

  Bij Funcaps verkopen we alleen 2CB Fly. Deze research chemical is enkelte koop voor onderzoek en wetenschappelijke doeleinden. Wanneer je 2CB fly wilt bestellen en je wilt zeker zijn van een hoge kwaliteit en een goede prijs voor, bestel dan bij Funcaps. Bij Funcaps is de 2CB Fly prijs-kwaliteitverhouding zeer goed, zodat je altijd een goede investering doet voor uw research chemicaliën. Verder verkoopt Funcaps diverse research chemicaliën voor uitsluitend wetenschappelijke doeleinden, zoals 2C-C hier, 2C-D, SARM's en nog veel meer! Meer weten over het verschil tussen 2-CB en 2CB-Fly? Lees dan hier verder!

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.