25% korting op alle 3-CMC en Eutylone! Code CMC25.
Een week 15% korting op alle Benzodiazepinen! Code BENZO15. Korting geldt nog !

2C-B-FLY

(1)
 1. € 6,95

  star star star star star
  1 recensie
  Op voorraad

  2C-B-FLY-kopen

  WAT IS 2C-B-FLY?


  2C-B-FLY, Research Chemical, ookwel 8-bromo-2,3,6,7-benzo-dihydro-difuran-ethylamine. De drug wordt voor research doeleinden gebruikt en mag ook alleen uitsluitend hier voor gekocht worden.2C-B-FLY is verkrijgbaar in pellets. Wij staan garant voor de kwaliteit en de herkomst.

  2C-B-FLY is een chemische stof voor onderzoek en mag alleen voor dit doel worden gebruikt. Echter, 2C-B-FLY kan ook effecten hebben op het lichaam wanneer het wordt geconsumeerd. Houd er rekening mee dat deze effecten niet alleen positief zijn en dat er een reden is dat 2C-B-FLY alleen voor wetenschappelijke doeleinden mag worden gebruikt. Hier zullen we de effecten bespreken om er zeker van te zijn dat u het alleen voor de juiste doeleinden gebruikt.
  Funcaps verkoopt alleen 2CB Fly. U kunt 2CB Fly kopen bij Funcaps. Wij garanderen een hoge kwaliteit, zodat u het kunt gebruiken voor onderzoeksdoeleinden. Niet voor consumptief gebruik.

  2C-B-FLY effecten en eigenschappen


  2C-B-FLY is een psychedelische drug die de zintuigen verandert, waardoor kleuren levendiger lijken en objecten helderder lijken. Het kan ook hallucinaties, euforie en veranderde denkprocessen veroorzaken. 2C-B-FLY is een derivaat van de psychedelische stof lyserginezuurdiëthylamide, die in de jaren '40 werd ontwikkeld. 2C-B-FLY werd voor het eerst gesynthetiseerd in het begin van de jaren 1960 door een team van onderzoekers onder leiding van Alexander Shulgin. Pas aan het eind van de jaren 1970 begon 2C-B-FLY recreatief gebruikt te worden. De effecten van 2C-B-FLY variëren afhankelijk van de 2C-B-FLY dosering, maar duren over het algemeen 4-6 uur. Bij lagere doses produceert 2C-B-FLY mildere effecten, waaronder verhoogde visuele en auditieve hallucinaties. Hogere doses kunnen intensere effecten veroorzaken, zoals synesthesie, waarbij kleuren op een andere manier worden ervaren dan ze normaal zouden zijn. 2C-B-FLY kan ook veranderingen veroorzaken in lichaamstemperatuur, hartslag en bloeddruk. Bij hoge doses kan 2C-B-FLY leiden tot een veranderde staat van bewustzijn, wat een plezierige 2C-B-FLY ervaring kan zijn.

  De risico's van 2C-B-FLY


  De risico's van het gebruik van 2C-B-FLY omvatten nadelige effecten op het lichaam en de geest en de mogelijkheid van verslaving. 2C-B-FLY kan hallucinaties, euforie en veranderingen in de zintuiglijke waarneming veroorzaken. Het kan ook een veranderde staat van bewustzijn veroorzaken, wat een bad trip kan zijn. 2C-B-FLY kan ook veranderingen in de lichaamstemperatuur veroorzaken, ook dit biedt risico's voor het lichaam en je gezondheid. Hoge doses 2C-B-FLY kunnen leiden tot een overdosis, wat dodelijk kan zijn. Daarom kunt u bij Funcaps alleen 2C-B-FLY kopen voor wetenschappelijke doeleinden en niet voor consumptief gebruik, zoals het snuiven van 2C-B-FLY .

  2CB fly bij Funcaps


  Bij Funcaps verkopen we alleen 2CB Fly. Deze research chemical is alleen te koop voor onderzoek en wetenschappelijke doeleinden. Wanneer u 2CB fly wilt bestellen en je wilt zeker zijn van een hoge kwaliteit en een goede prijs voor 2CB fly. Bestel dan bij Funcaps. Bij Funcaps is de 2CB Fly prijs/kwaliteit verhouding zeer goed, zodat u altijd een goede investering doet voor uw research chemicaliën. Verder verkoopt Funcaps diverse research chemicaliën voor uitsluitend wetenschappelijke doeleinden, zoals 2C-C, 2C-D, SARM's en nog veel meer!

  WERKING 2C-B-FLY


  De effecten van 2C-B-FLY zijn vergelijkbaar met 2C-E of MDA. Van sterke visuele effecten tot diepgaande interne hallucinaties.

  Zie ook: 2C-C & 2C-D

  Funcaps.nl verkoopt 2C-B-FLY enkel voor research doeleinden. Niet voor consumptief gebruik.

  Lees meer over 2C-B-FLY op Wikipedia.
  Lees meer over 2C-B-FLY op PsychonautWiki.

  LEEFTIJDS CONTROLE
  Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.