Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Poppers Store

SNFFR - Double Large

€ 19,95

Voor een lage prijs heb je een zéér gebruiksvriendelijke, doch heftige, popper in huis! Deze is gemaakt voor zowel beginners als ervaren gebruikers, iedereen kan genieten van de mentale rush die deze popper biedt!

Past op al onze retro poppers. Klik hier voor de retro poppers.

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

SNFFR – Double Large

De "Poppers Sniffer Dubbel Large" is een krachtige en effectieve popper die te koop is voor degene die écht een lekkere rush zoekt! Deze poppers is perfect voor iedereen die op zoek is naar een intense ervaring en is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. De SNFFR – Double Large heeft een speciale dop die je neus beschermt tegen mogelijke verbrandingen!

Waarom de SNFFR – Double Large

Bestel vandaag nog en geniet van de sensationele effecten van deze poppers! Bovendien biedt Funcaps snelle en discrete levering en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat jouw poppers goed aankomen! Ben jij dus het zoeken naar een mentale rush, relaxte gladde spieren en een lustopwekkend gevoel? Ga dan voor de gebruiksgemakkelijke SNFFR – Double Large! Ben je tóch op zoek naar iets anders? Geen probleem, we got you! Kijk dan eens hier naar ons complete popper aanbod!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.