DMC Poeder

DMC Poeder

DMC Poeder

Prijzen zijn per gram. De effecten van DMC poeder worden vergeleken met cocaïne. DMC bestaat voor 98% uit zuivere stof.

€ 24,95
SKU
DMC Poeder

HOEVEELHEIDBESPAARPRIJS PER STUK
28% € 22,95
520% € 19,95
1028% € 17,95
2540% € 14,95

DMC poeder informatie

DMC bestaat voor 98% uit zuivere stof en heeft een stimulerende werking. De chemical heeft meerdere synoniemen: Dimethocaine en larocaine. Buiten DMC hebben we meerdere Research Chemicals. Uitsluitend verkopen wij alleen voor research doeleinden.

Naast de Research Chemical shop hebben we o.a. een smartshop, seedshop, vapeshop en een shop voor alle benodigdheden voor jouw research. Denk hierbij aan weegschalen, lege capsules in verschillende maten en sluiting zakjes.

DMC poeder werking

De mogelijke effecten worden vergeleken met cocaïne.

Gevarenaanduidingen DMC poeder:

  • DMC Poeder kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen DMC poeder:

BIJ CONTACT VAN DMC Poeder met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

  • DMC Poeder niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van DMC Poeder bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

 

Lees meer over DMC op wikipedia

Vanuit Funcaps willen wij je graag attenderen op de gevaren en de veiligheid.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.