Kratom Green Borneo - 25 gram

Kratom Green Borneo is afkomstig uit de regio Borneo van Indonesië. Green Borneo is een populaire kratom vanwege zijn goed uitgebalanceerd alkaloïde profiel. Bij inname van Kratom Borneo voel je je ontspannen, met een duidelijk verbeterde focus.
SKU
Kratom Green Borneo - 25 gram
€ 7,95

Kratom Green Borneo informatie 

Kratom Green Borneo is afkomstig uit de regio Borneo van Indonesië. Green Borneo is een populaire kratom vanwege zijn goed uitgebalanceerd alkaloïde profiel.  Green Borneo wordt ook wel als de ideale 'middle-of-the-road' genoemd. Bij inname van Kratom Borneo voel je je namelijk ontspannen, met een duidelijk verbeterde focus.

Kratom Green Borneo effecten:

  • Ontspannend
  • Verbeterd concentratie

Gebruikswijze Kratom Green Borneo

Op welke wijze kun je Kratom Borneo gebruiken?

Super geen drinken

Van de Green Borneo wordt voornamelijk thee gezet van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het poeder te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Kratom Green Borneo in Capsules

Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op.

Dosering Kratom Green Borneo:

  • 1 gram: Mild Effect
  • 2,5 gram: Goed merkbaar effect
  • 5 gram: Sterk effect
  • 10 gram: Heel sterk effect

LET OP!

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Verhouding Kratom Green Borneo: Groen 85% + Wit 15%

No Related Posts