Kratom Super Bentuangie - 25 gram

Kratom Super Bentuangie - 25 gram

Kratom Red Vein - 25 gram

Kratom Red Vein - 25 gram

Kratom Super Red Sumatra - 25 gram

Kratom Super Red Sumatra - 25 gram

Kratom Super Bentuangie - 25 gram

Kratom Super Bentuangie is één van de nieuwe rode Kratom soorten met uitzonderlijke pijnstillende en ontspannende eigenschappen.
€ 7,95
SKU
Kratom Super Bentuangie - 25 gram

Kratom Super Bentuangie informatie

Kratom Super Bentuangie. Dit is één van de nieuwe rode Kratom soorten met uitzonderlijke pijnstillende en ontspannende eigenschappen. Het heeft een hoge inhoud actieve alkaloïden Mitragynine en 7-hydroxymitragynine. Dit maakt het zeer krachtig in het verlichten van pijn en het geven van helderheid van de geest.

Kratom Super Bentuangie heeft een sterk stimulerende werking .Gebruikers die het gebruikten tegen migraine en over het algemeen andere vormen van hoofdpijn rapporteerden na enige tijd een betere respons. Elke gebruiker die er is, geeft deze soort vijf sterren voor zijn uitstekende pijnstillende eigenschappen. Als de gebruiker directe pijnverlichting nodig heeft, kan het beter Red Borneo of Red Vein overwegen. Gebruikers van de Bentuangie Kratom geven namelijk aan dat het effect beter merkbaar is op de lange termijn. Er wordt gezegd dat Bentuangie ook positieve resultaten heeft aangetoond voor bij het slapen. De actieve alkaloïden in de Bentuangie binden zich met de adrenoceptoren in de cellen in het lichaam om signaleringsroutes te activeren die een milde sedatie kunnen veroorzaken, een kalmerende werking en fysiek comfort kunnen bieden, waardoor de slaap wordt geïnduceerd.>De meeste gebruikers van Bentuangie beweren dat ze enorm enthousiast zijn, vooral vanwege de kalmerende en ontspannende eigenschappen. Ze melden dat ze heel ontspannen zijn na het innemen van een dosis Bentuangie. Ze melden echter ook dat ze een relatief hogere doses Bentuangie moeten gebruiken om in een ontspannende staat te komen.

Kratom Super Bentuangie effecten:

  • Ontspannend
  • Pijnstillend

Bentuangie

Van de Bentuangie wordt voornamelijk thee gezet van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het poeder te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op.

Dosering Kratom Super Bentuangie

  • >1 gram: Mild Effect
  • >2,5 gram: Goed merkbaar effect
  • >5 gram: Sterk effect
  • 10 gram: Heel sterk effect

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.