Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom Super Bentuangie - 25 gram

€ 7,95
Kratom Super Bentuangie is één van de nieuwe rode Kratom soorten met uitzonderlijke pijnstillende en ontspannende eigenschappen.

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
215% € 6,75
425% € 5,99
1037% € 4,99
2053% € 3,75
4056% € 3,50
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom Super Bentuangie informatie

Kratom Super Bentuangie. Dit is één van de nieuwe rode Kratom soorten met uitzonderlijke pijnstillende en ontspannende eigenschappen.

Kratom Super Bentuangie heeft een sterk stimulerende werking . Personen die het gebruikten tegen migraine, en over het algemeen andere vormen van hoofdpijn, rapporteerden na enige tijd een betere respons. Uit onderzoek krijgt het van elke gebruiker vijf sterren voor zijn uitstekende pijnstillende eigenschappen.

Als de gebruiker directe pijnverlichting nodig heeft, kan het beter Red Borneo of Red Vein overwegen. Gebruikers van de Bentuangie Kratom geven namelijk aan dat het effect beter merkbaar is op de lange termijn. Er wordt gezegd dat Bentuangie ook positieve resultaten heeft aangetoond voor bij het slapen.

Kratom Super Bentuangie effecten:

  • Ontspannend
  • Pijnstillend
  • Slaapbevorderend

Bentuangie gebruiksaanwijzing

Van de Bentuangie wordt voornamelijk thee gezet van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het poeder te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op.

Dosering Kratom Super Bentuangie

  • >1 gram: Mild Effect
  • >2,5 gram: Goed merkbaar effect
  • >5 gram: Sterk effect
  • 10 gram: Heel sterk effect

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.