Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom Super Bali Gold - 25 gram

€ 7,95
Super Bali Gold is een Kratom dat bekend staat als mood-enhancer en goede pijnstiller. Ideaal voor mensen met chronische pijn en die last hebben van spanningen. Bali Gold heeft verdovende effecten. Ondanks de pijnstillende en ontspannende werking, wordt je er niet moe van.
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom Super Bali Gold informatie.

Super Bali Gold is een Kratom dat bekend staat als mood-enhancer en goede pijnstiller. Het is vooral handig voor mensen met chronische pijn en die last hebben van spanningen. Bali Gold heeft verdovende effecten. Ondanks de pijnstillende en ontspannende werking, wordt je er niet moe van.

Kratom Super Bali Gold effecten:

  • Verminderd zenuwen
  • Verminderd pijn
  • Verdovend

Gebruikswijze Kratom Super Bali Gold:


Op welke wijze kun je Kratom Bali Green gebruiken?

Kratom Super Bali Gold drinken.
Van de Kratom Super Bali Gold wordt voornamelijk thee gezet van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het poeder te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

 

Kratom Super Bali Gold in Capsules.
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

 

Dosering Kratom Super Bali Gold.

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect
 

LET OP!

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.