Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom Super Red Sumatra - 25 gram

€ 7,95
Kratom Super Red Sumatra. Op zoek naar meer energie maar nog niet bekend met het gebruik van Kratom? Maak dan rustig op je eigen gemak kennis en kies voor de Kratom Red Sumatra!

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

-Kratom Super Red Sumatra informatie

Kratom Super Red Sumatra. Op zoek naar meer energie maar nog niet bekend met het gebruik van Kratom? Maak dan rustig op je eigen gemak kennis en kies voor de Kratom Red Sumatra!

Werking Kratom Super Red Sumatra:

De werking van de Red Sumatra heeft veel weg van de Maeng Da Red, maar is merkbaar milder. Effecten: ontspannend. Hogere dosis kan leiden tot een langere slaap.

Kratom Super Red Sumatra effecten:

  • Ontspannend
  • Verminderd slaaploosheid

Gebruikswijze Kratom Super Red Sumatra

Op welke wijze kun je Kratom Super Red Sumatra gebruiken?

Kratom Super Red Sumatra drinken

Van de Red Sumatra wordt voornamelijk thee gezet van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het poeder te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

Kratom Super Red Sumatra in Capsules

Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op.

Dosering Kratom Super Red Sumatra

  • >1 gram: Mild Effect
  • >2,5 gram: Goed merkbaar effect
  • >5 gram: Sterk effect
  • >10 gram: Heel sterk effect

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.