Kratom Super Green Malay - 25 gram

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

SKU
Kratom Super Green Malay - 25 gram
€ 7,95

Kratom Super Green Malay informatie 


Kratom Super Green Malay. Super Green Malay is werkelijk uniek in vergelijking met de andere soorten dankzij de verschillende effecten. Green Malay geeft effecten als euforisch, energiek, ontspannend en libido verhogend!


Werking Kratom Super Green MalayDe bladeren van Green Malay kunnen tegelijkertijd euforische, energieke, ontspannende en libido verhogende effecten geven. Seksuele ervaringen kunnen voor je gevoel verlengd en verhoogd worden. Het werkzame effect van Ice Kratom Green Marlay houdt langer aan in vergelijking met de andere soorten en zijn merkbaar ook hoger. De effecten kunnen tot wel 7 uur aanhouden. Dit verschilt echter per persoon.


Kratom Super Green Malay effecten:

  • Euforisch
  • Energiek
  • Libido verhogend
  • Ontspannend

 

Gebruikswijze Kratom Super Green Malay

Op welke wijze kun je Kratom Elephant gebruiken?

Kratom Super Green Elephant drinken

Van de Malay wordt voornamelijk thee gezet van de losse poeder of bladeren. Een andere manier is om het poeder te mengen met je favoriete drinken zoals sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden. Kratom kan een bittere smaak hebben, sommige soorten meer bitter dan anderen. Je kan honing of suiker toevoegen om de smaak minder bitter te maken.

 

Kratom Super Green Malay in Capsules

Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op. 

 

Dosering Kratom Super Green Malay

  • 1 gram: Mild Effect
  • 2,5 gram: Goed merkbaar effect
  • 5 gram: Sterk effect
  • 10 gram: Heel sterk effect

 

LET OP!

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

No Related Posts