Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Kratom Red Vein - 25 gram

€ 7,95
Red Vein Kratom heeft een sterk kalmerende werking en heeft voornamelijk verdovende, ontspannende en pijn verlichtende kwaliteiten en daardoor is de werking ook wel vergelijkbaar met opiaten.

De Kratom wordt geleverd in poedervorm in zakjes van 25gram

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Kratom Red Vein informatie

Red Vein Kratom heeft een sterk kalmerende werking en heeft voornamelijk verdovende, ontspannende en pijn verlichtende kwaliteiten en daardoor is de werking ook wel vergelijkbaar met opiaten.

 

Red Vein Kratom zich echter in verschillende “tijdzones”. Eerst zal Red Vein een meer opwekkend effect geven om zich later te verplaatsen naar een meer dempende en ontspannende werking.

 
Een ander groot voordeel van Red Vein is dat het nogal lange effecten heeft in vergelijking met andere stammen van kratom. Dit is een uitzonderlijke eigenschap, vooral voor degenen die het willen gebruiken voor pijnvermindering of als slaaphulpmiddel.

Effecten Kratom Red Vein:

  • Ontspannend
  • Pijnstillend
  • Verminderd angst
  • Verdovend
  • Stemming verhogend

Gebruikswijze Red Vein.

Op welke wijze kun je Kratom Red Vein innemen? 

Kratom Red Vein drinken.
De meest populaire methode is het zetten van thee van de losse poeder of bladeren. Daarnaast is er nog een andere manier en dat is om het te mengen met drinken, bijvoorbeeld sinaasappelsap. Hierdoor is de smaak minder bitter. Honing en suiker zorgen ook voor een minder bittere smaak en is dus aan te raden bij de inname. De poeder en de liquids dienen in zo'n kort mogelijke periode opgedronken te worden.

 

Kratom Red vein in capsules.
Als je niet tegen de bittere smaak kan of je wil geen moeite doen met thee zetten, dan zijn de Kratom capsules ideaal voor jou. Slik je gewenste dosage in en spoel het weg met warm drinken. Hierdoor lossen de capsules sneller op.

 

Dosering Kratom Red Vein.
 

1 gram: Mild Effect
2,5 gram: Goed merkbaar effect
5 gram: Sterk effect
10 gram: Heel sterk effect
 

LET OP!

Dosages van 10 gram of hoger kunnen oncomfortabele effecten produceren en kan verslavend werken voor de gebruiker zijn. Met dergelijke hoge doseringen kunnen de bijwerkingen ook heel sterk zijn. Pas hier dus mee op!

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.