Deze week 15% korting op alle producten uit de SALE categorie! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Smartshop

Cacao Butter - Ecuador 1000g

€ 18,30
Cacao Butter - Ecuador 1000gr . Deze heerlijke Cacao Butter wordt gemaakt uit pure olie die wordt gewonnen uit de gehele rauwe cacaoboon. Deze bonen zijn afkomstig van verschillende boeren uit Ecuador. Dit zorgt voor een authentieke en heerlijke mix van smaken, die samen zorgt voor deze bijzondere Cacao Butter- Ecuador 1000gr. Perfect voor te gebruiken in het bakken cakes of taarten. Snel bezorgd en discreet verzonden!

OF

  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

Deze Cacao Butter- Ecuador 1000gr is gemaakt in samenwerking met verschillende boeren uit Ecuador. De Cacaoboter heeft een heerlijke chocoladeachtige smaak en is daardoor perfect om te gebruiken in rauwe chocolade, cake en verschillende desserts. Daarnaast kan je deze plantaardige boter gebruiken voor het maken van zelfgemaakte en natuurlijke cosmetica. (bodylotion, lippenbalsem en after sun).  In tegenstelling tot gewone boter, smelt cacaoboter al erg snel. Daarom is het belangrijk dat je deze boter op een koude en liefst donkere plek opslaat! Tot slot is het een bron van vitamine E, en dit komt je lichaam op vele manieren ten goede.

Cacao Butter gebruiken 


Deze Cacao Butter kan worden gebruikt voor het maken van heerlijke cakes of taarten. De romige en chocolade achtige smaak zorgt ervoor dat je een heerlijke lekkere bakcreatie krijgt. Tot slot bevat Cacaoboter een erg grote hoeveelheid vetzuren , en is het dus geschikt als hoofdbestanddeel van huidcréme. De vetzuren zorgen ervoor dat de huid beter kan hydrateren, en dit creëert een beschermende barriére die vocht kan vasthouden en uitdroging van je huid voorkomt

Discreet bestellen en snel bezorgd bij Funcaps

Funcaps vindt het belangrijk dat onze klanten anoniem blijven. Daarom verzenden wij al onze producten op een discrete manier. Zo weten je huisgenoten, familie of vrienden niet wat je besteld en blijven jouw bestellingen 100% anoniem

 

 

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.