Deze maand 25% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Research Chemicals

1cP-MiPLA 200mcg Blotters

€ 9,48

Prijzen zijn per blotter. Links zie je de schematische tekening van hoe het onderzoeksmiddel 1cP-MiPLA 200mcg Blotters is opgesteld. Zo kan jij nóg beter je onderzoek voltooien!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
59% € 8,66
1019% € 7,70
2531% € 6,50
5037% € 5,98
10046% € 5,15
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

1cP-MiPLA Blotters INFORMATIE

De RC 1cP-MiPLA Blotters wordt vergeleken met LSD, maar wordt en mag uitsluitend gebruikt worden voor research doeleinden. Deze (semi) synthetiche stof van de lysergamide familie worden verkocht in kleine zegel vorm, waarop de testbare stof is gedroogd.

Ik zoek iets anders als 1cP-MiPLA Blotters

Dat komt goed uit, wij hebben namelijk een groot assortiment aan uit te testen onderzoeksmiddelen! Mocht je binnen hetzelfde straatje als 1cP-MiPLA Blotters willen blijven, dan raden wij een alternatief uit de lysergamiden aan!

Gevarenaanduidingen 1cP-MiPLA Blotters

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 1cP-MiPLA Blotters

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.