Deze week 15% korting op alle Lysergamiden! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

1P-LSD

1P-LSD 150mcg Art Blotters

€ 6,50
De prijzen die hieronder te zien zijn, zijn per blotter. De kwaliteit die te verwachten is, die is van Funcaps! Wij vinden dat eenieders onderzoek niet gehinderd mag worden door sub-optimale onderzoeksmiddelen. Vandaar dat, wanneer je er voor kiest om 1P-LSD 150mcg Art Blotters te kopen bij Funcaps, je kiest voor kwaliteit!

AANTALKORTINGPRIJS PER STUK
523% € 5,00
1028% € 4,70
2537% € 4,10
5040% € 3,90
10043% € 3,70
Populair product 92 klanten kochten dit product binnen de laatste 7 dagen
  • Direct leverbaar
  • Discreet verpakt
  • Goedkoopste prijs

Product details

Omschrijving

1P-LSD 150MCG ART BLOTTERS informatie

De namen lijken misschien op elkaar, maar er is één groot verschil tussen LSD en 1P-LSD 150MCG Art Blotters, namelijk: het kopen van 1P-LSD 150MCG Art Blotters is legaal in Nederland! Het is belangrijk om erbij te vermelden dat dit product enkel gekocht mag worden voor onderzoeksdoeleinden. Wat kan je dan zoal verwachten in je onderzoek? Deze synthetische stof heeft, volgens onderzoek, een mogelijk psychedelisch effect. Daarnaast gaven proefpersonen uit studies aan een grotere gevoeligheid voor kleur en licht te merken. Daarnaast werd ook een compleet veranderde perceptie van het concept tijd opgemerkt! Niet elke onderzoeker is direct klaar om zo hoog in te stappen in de research chemical wereld. Wil je instappen op een niveau die wellicht was toegankelijker is voor iemand met beperkte ervaring? Kijk dan eens naar onze gefluoreerden!

Gevarenaanduidingen 1P-LSD 150MCG ART BLOTTERS

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

Veiligheidsaanbevelingen 1P-LSD 150MCG ART BLOTTERS

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

Meer informatie

Meer informatie
Has reCAPTCHANee

Reviews 17

5 / 5
star star star star star
  • 5 stars 17
  • 4 stars 0
  • 3 stars 0
  • 2 stars 0
  • 1 star 0

Gerelateerde posts 1

LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.